Libnet.ro
UNICEF

22:00

Igor Dodon a anuntat care sunt costurile pentru tratarea unui pacient infectat cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon a anuntat care sunt costurile pentru tratarea unui pacient infectat cu COVID-19

Presedintele Igor Dodon a anuntat joi, 2 aprilie, care sunt costurile pentru tratarea unui pacient de COVID-19 in stationare simple, dar si in sectiile de terapie intensiva. Potrivit sefului statului, costul unei zile de tratament in stationare simple este de 2. 255 de lei. continuă pe Adevărul

Care sunt noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile. Sunt si de 20 de ori mai mari

Amenzi de 20 de ori mai mari pentru romanii care nu respecta restrictiile ordonantelor militare. A fost deja elaborat un proiect de ordonanta, pus in procedura de transparenta decizionala. Noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Bogdan Despescu a anuntat, duminica seara, ca a fost elaborat .

Certificatele de Situatie de Urgenta NU mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic- Ministerul Economiei

Guvernul a stabilit prin OUG 322020 ca Certificatele de Situatie de Urgenta NU mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic pentru salariatii angajatorilor care isi reduc sau isi intrerup activitatea ca urmare a efectelor epidemiei de SARS-CoV-2. Angajatorii vor depunde cereri insotite de declaratii pe propria raspundere, transmite Ministerul Economiei.

Curs valutar BNR luni, 30 martie 2020. Care sunt cotatiile de azi

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs valutar. Iata care este starea cotatiilor pentru azi, 30 martie? De ce schimbari a avut partea Indicele ROBOR in ultima perioada si cum se situeaza azi? Curs valutar BNR luni, 30 martie Noi cotatii la casele de schimb valutar! Specialistii de la Banca .

Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus. Lista de la Ministerul Sanatatii

Din momentul declansarii pandemiei cu COVID-19 autoritatile romane au incercat sa limiteze efectele si raspandirea virusului, instaurand starea de urgenta dar si prin modificare profilului unor spitale, la nivel national. Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus Prin noile Ordonante Militare emise de autoritati, o parte din spitalele .

Zentiva isi tripleaza productia de Algocalmin, medicament pentru tratarea durerii si a febrei, in contextul cresterii cererii de la spitale si farmacii

Zentiva Romania, producator local de medicamente generice, isi ajusteaza procesele pentru a majora productia de metamizol sodic Algocalmin), ca raspuns la cererea crescuta din partea spitalelor si farmaciilor din tara. Metamizolul sodic este utilizat.

Premierul Ion Chicu a anuntat care sunt noile actiuni privind sprijinirea cetatenilor si a economiei

Premierul Ion Chicu a anuntat noile masuri pe care le va intreprinde Guvernul in vederea sprijinirii economiei, ca urmare a crizei provocate de raspandirea COVID-19. Astfel, Statul scuteste integral, pe perioada starii de urgenta, de impozitele si taxele pe salariul platit angajatilor in somaj tehnic, pe agentii economici, care au fost nevoiti sa-si sisteze activitatea, urmare a restrictiilor antiepidemice impuse de autoritati.

Impetum Group anunta care sunt beneficiile amanarii ratelor pentru debitori

Principalii beneficiari ai ordonantei care prevede posibilitatea amanarii de catre institutiile de credit bancare si nebancare a ratelor si dobanzilor la credite sunt persoane fizice, PFA, intreprinderi individuale si familiale, profesii liberale si persoane juridice din contractele de credit, respectiv leasing, transmite Impetum Group printr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Modele subiecte Romana Evaluare Nationala 2020: Care sunt cele 5 teste pentru limba romana pentru aceasta saptamana

Elevii de clasa a VIII-a au la dispozitie 5 teste pentru limba si literatura romana, publicate de Ministerul Educatiei. Prin aceste teste ei isi pot testa cuostintele pentru proba scrisa de romana, iar vineri isi pot verifica cunostintele confruntand baremele pe care Ministerul Educatiei le va publica. Vezi in text cum arata cele 5 teste.

Studiu: Jumatate dintre elevii cu rezultate slabe la invatatura reusesc sa tina pasul la cursurile online Care sunt dificultatile predarii la distanta

Majoritatea profesorilor resping varianta repetarii anului scolar si varianta recuperarii prin restructurarea anului scolar viitor, arata o cercetare realizata de Universitatea din Bucuresti, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Universitatea de Vest si Institutul de Stiinte ale Educatiei, in perioada 25-31 martie 2020. Cercetarea a evaluat practicile didactice si dificultatile in desfasurarea activitatilor cu elevii in aceasta perioada si a fost realizata pe un esantion de 6. 000 de profesori. Profesorii sustin pastrarea structurii actuale a anului scolar in curs, cu reproiectari ale curriculumului si evaluarilor pentru clasele a VIII-a si a XII-a 42%) sau prelungirea cu 2-4 saptamani a anului scolar in curs 44%).

ingrijitoarele romance din Austria: Vrem sa muncim indiferent de conditii. Umilintele la care sunt supuse in timpul pandemiei

Un numar de 281 de ingrijitoare au decolat luni dupa amiza din Timisoara si din Sofia pentru a ajunge in Austria, unde, in plina pandemie de coronavirus, sunt asteptate sa ofere asistenta 24 de ore din 24 fa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )