Libnet.ro
UNICEF

14:30

Igor Dodon, catre Maia Sandu si Andrei Nastase: Credeti ca Plahotniuc a investit 20 milioane de dolari in proiectul Pro Moldova ca sa va dea voua Guvernul?

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon, catre Maia Sandu si Andrei Nastase: Credeti ca Plahotniuc a investit 20 milioane de dolari in proiectul Pro Moldova ca sa va dea voua Guvernul?

Igor Dodon i-a avertizat pe Maia Sandu si Andrei Nastase sa nu se lase ademeniti de propunerile lui Andrian Candu privind disponibilitatea ca Pro Moldova sa voteze neconditionat un Guvern condus de Platforma DA si PAS. Presedintele tarii a mentionat ca Vlad Plahotniuc nu a investit 20 de milioane de euro in grupul parlamentar condus de Andrian Candu pentru ca acestia sa dea puterea celor care lupta impotriva lui Plahotniuc. continuă pe Adevărul

Presedintele moldovean Igor Dodon a pierdut majoritatea parlamentara: Intrarea la guvernare a partidelor conduse de Maia Sandu si de Andrei Nastase, unul dintre scenarii

Actuala coalitie de guvernare din Republica Moldova, formata din PSRM Partidul Socialist, controlat de presedintele Igor Dodon) si PDM condus de fostul premier Pavel Filip) a pierdut majoritatea parlamentara,.

Maia Sandu: Suntem deschisi pentru optiunea ca Andrei Nastase sa devina prim-ministru

Partidul Actiune si Solidaritate este deschis pentru optiunea Andrei Nastase prim-ministru. O spune presedinta formatiunii, Maia Sandu, care mentioneaza ca liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar are mai putine sanse la alegerile prezidentiale si PAS il va sustine doar in turul doi de scrutin, transmite IPN.

Andrei Nastase: Eliberarea lui Platon serveste direct presedintelui Dodon

Eliberarea lui Veaceslav Platon serveste direct presedintelui Igor Dodon, oportunistilor, populistilor si neavenitilor, iar actualmente, are loc cea mai mare reglare de conturi care s-a produs vreodata intre clanuri mafiote in istoria recenta a Republicii Moldova. Declaratia a fost facuta de presedintele Platformei DA, Andrei Nastase, in cadrul unui briefing de presa.

Igor Dodon se duce la Moscova pe 23 iunie

Presedintele Igor Dodon va pleca marti, 23 iunie, in Federatia Rusa pentru a participa la parada din Piata Rosie. La Moscova, seful statului are planificate mai multe intrevederi, la care va discuta inclusiv despre taxele vamale pentru produsele moldovenesti, despre autorizatiile pentru transport, precum si despre creditul rusesc, transmite IPN.

AUDIO Presupusa discutie dintre Igor Dodon si Ion Ceban pe subiectul anularii alegerilor din Chisinau

O inregistrare audio despre o presupusa discutie dintre Igor Dodon si Ion Ceban, pe subiectul anularii alegerilor locale din Chisinau, din 2018, a aparut in spatiul public marti, 16 iunie. Atat presedintele tarii, cat si primarul Ion Ceban sustin ca inregistrarea audio a fost trucata.

Igor Dodon anunta o initiativa legislativa care ii vizeaza pe judecatori si procurori

Igor Dodon anunta o initiativa legislativa pentru amendarea cadrului normativ, care va permite implementarea unui mecanism suplimentar de asigurare a protectiei de stat persoanelor implicate in procesul de investigare a dosarelor de interes national judecatorilor, procurorilor, etc. Si anumte atunci cand exista pericole iminente de atentare la viata si sanatatea lor in cadrul exercitarii atributiilor de serviciu, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2156 seconds )