Libnet.ro
UNICEF

01:05

Igor Dodon: Cea mai veritabila solutie sunt alegerile anticipate

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon: Cea mai veritabila solutie sunt alegerile anticipate

PSRM nu a luat o decizie privind o coalitie cu Blocul ACUM sau PDM, in urma sedintei Consiliului Republican al PSRM, desfasurat vineri, 7 iunie. Potrivit lui Igor Dodon, socialistii din start nu au luat in considerare varianta de coalizare cu democratii, iar Blocul ACUM nu este gata sa cedeze in anumite privinte. in acest context cea mai veritabila solutie, potrivit presedintelui, sunt alegerile anticipate, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Andrei Nastase: Cea mai mare probabilitate sunt alegerile anticipate

Presedintele Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, copresedintele blocului ACUM, considera ca cea mai mare probabilitate sunt alegerile parlamentare anticipate. in opinia lui, acest lucru si-l doreste liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc. Declaratia a fost facuta la emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8, transmite IPN.

Presedintele moldovean Igor Dodon: Daca majoritatea parlamentara si guvernul nu sunt create pana duminica, va trebui sa dizolv parlamentul saptamana viitoare, luni

Presedintele Igor Dodon a anuntat ca va dizolva luni parlamentul din Republica Moldova in cazul in care pana duminica nu se formeaza o majoritate parlamentara si, implicit, un guvern, transmite agentia TASS.

Igor Dodon, o noua vizita in Federatia Rusa la invitatia lui Vladimir Putin

La invitatia presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, Igor Dodon a plecat miercuri, 5 iunie, intr-o vizita de lucru la Sankt Petersburg, unde va participa la cea de-a XXIII-a editie a Forumului Economic International, in cadrul caruia va tine un discurs.

Igor Dodon, obligat de Curtea Constitutionala de la Chisinau sa dizolve Parlamentul

Presedintele Igor Dodon este obligat de Curtea Constitutionala sa dizolve Parlamentul, daca nu e functional pana astazi, 7 iunie, adica dupa 90 de zile de la data validarii alegerilor parlamentare, relateaza Unimedia.

Igor Dodon, in Rusia: Am precizat ca in urmatoarele zile ar putea fi formata o majoritate parlamentara, bazata pe un larg consens national

Igor Dodon a participat joi, 6 iunie, la festivitatea de deschidere a Forumului Economic International din Sankt Petersburg, Rusia, acolo unde participa la invitatia omologului sau rus, Vladimir Voronin.

Igor Dodon, in discutii cu presedintele Gazprom

Au fost obtinute intelegeri privind lansarea negocierilor ce tin de conditiile noilor contracte de livrare si de tranzit a gazelor incepand cu 1 ianuarie 2020. Despre aceasta anunta seful statului, Igor Dodon, care a avut o intrevedere cu presedintele Consiliului de Administrare al Gazprom, Aleksei Miller, la Sankt-Petersburg, transmite IPN.

Cum arata cea mai mare pisica din lume. Aceasta rasa este si cea mai inteligenta felina domestica

Nu trebuie sa fie amator de pisici ca sa stii ca nu toate pisicile sunt la fel. Printre ele, se numara unele mai mici, alte mai mari, unele mai destepte si alte mai putin. Cu toate acestea niciuna nu are mai multe superlative absolute sub centura decat felina din imaginea de ma sus. Este intitulata [] .

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa se afla in Romania. Cum arata investitia de 20 milioane de euro a unui austriac

Un fermier austriac a finalizat, la marginea municipiului bihorean Salonta, dupa 8 ani de investitii in valoare de peste 20 milioane de euro, cea mai mare ferma de bizoni americani, in care sunt crescute peste 700 dintre cele 5. 000 de exemplare inregistrate oficial in Europa.

Marketa Vondrousova, dupa ce s-a calificat in finala Roland Garros: Este cea mai frumoasa saptamana din viata mea

Jucatoarea ceha de 19 ani Marketa Vondrousova, locul 38 WTA, a declarat ca traieste cea mai frumoasa saptamana din viata ei, dupa ce s-a calificat in finala turneului de la Roland Garros.

ALERTA METEO Cod galben de furtuni pentru cea mai mare parte a tarii, pana la ora 22.00

Furtunile si pploile torentiale continua sa faca ravagii joi in cea mai mare parte a tarii, potrivit unei avertizari cod galben emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), valabile in intervalul orar 10. Toata tara se va afla sub o informare de vreme rea pana pe 10 iunie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2149 seconds )