Libnet.ro
UNICEF

00:07

ALERTA METEO Cod galben de furtuni pentru cea mai mare parte a tarii, pana la ora 22.00

Adevărul Adevărul,
ALERTA METEO Cod galben de furtuni pentru cea mai mare parte a tarii, pana la ora 22.00

Furtunile si pploile torentiale continua sa faca ravagii joi in cea mai mare parte a tarii, potrivit unei avertizari cod galben emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), valabile in intervalul orar 10. Toata tara se va afla sub o informare de vreme rea pana pe 10 iunie. continuă pe Adevărul

Alerta meteo: Cod galben de ploi torentiale

Un numar de 23 de judete se afla sub Cod galben de instabilitate atmosferica pe parcursul zilei de joi, in intervalul orar 10:00 - 22:00, potrivit unei avertizari actualizate de Administratia Nationala de.

Alerta meteorologica! Cod galben de ploi torentiale in mai multe zone din tara

Vin vesti proaste de la meteorolog,i care au emis in urma cu putin timp un cod galben de ploi torentiale, valabil in intervalul 10:00 -23:00. in intervalul mentionat in Banat, Crisana, vestul si sud-vestul.

ALERTA METEO Cod portocaliu de ploi abundente in 11 judete din tara

Meteorologii anunta ploi torentiale, vant puternic si vijelii pentru 11 judete din tara. Atentionarea de Cod portocaliu este valabila pana marti la ora 21.

Alerta meteo! Cod portocaliu de grindina, vijelii si ploi torentiale in trei judete

Meteorologii au emis luni noi avertizari nowcasting Cod portocaliu de grindina, vijelii si ploi torentiale, valabile in localitati din judetele Dolj, Giurgiu si Calarasi, in ora.

Alerta meteo! Cod portocaliu de ploi torentiale si grindina pana miercuri. Judetele vizate

Potrivit avertizarilor transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, marti incepand cu ora 15:30 si pana miercuri, 05. 2019, ora 17:00 va ploua abundent, cu grindina de dimensiuni medii si posibil m.

Un nou succes pentru Simona Halep. A reusit cea mai frumoasa lovitura a lunii mai in circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a castigat ancheta pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii mai in circuitul profesionist feminin, a anuntat, miercuri,.

Prognoza meteo: Ploi torentiale, furtuni violente si caderi de grindina. Cand scapam de vremea rea

Unsprezece judete din centrul si sudul tarii se afla sub cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii, iar alte 22 de judete si municipiul Bucuresti, sub cod galben de instabilitate atmosferica si cantitati de apa insemnate, pana luni la ora 12.

ALERTA METEO: 20 de judete sunt sub COD PORTOCALIU de PLOI TORENTIALE! Vine POTOPUL!

Tara noastra se afla sub incidenta unui cod portocaliu de ploi si de instabilitate atmosferica, valabila in 20de judete, anunta meteorologii. Totodata, exista un cod galben de vreme rea in 21 de.

Alerta meteo a fost extinsa: Ploi puternice, grindina si vijelii in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a extins marti atentionarea cod galben de ploi torentiale, grindina si vijelii la 38 de judete si municipiul Bucuresti. Codul portocaliu emis pentru 20 de judete a fost ridicat.

Vom avea parte de ploi pana luni dimineata. Judetele afectate de ultima alerta meteo

Administratia Nationala de Meteorologie nu vine deloc cu vesti bune. A fost emisa o noua informare meteo de ploi torentiale care va fi in vigoare pana luni dimineata. De asemenea, 29 de judete sunt, total sau partial, sub avertizare cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vant si vijelii, pana joi seara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )