Libnet.ro
UNICEF

12:30

Igor Dodon nu considera ca e cazul ca R. Moldova sa declare zi de doliu in memoria Regelui Mihai I

Hotnews Hotnews,
 Igor Dodon nu considera ca e cazul ca R. Moldova sa declare zi de doliu in memoria Regelui Mihai I

Igor Dodon nu va declara zi de doliu in memoria Regelui Mihai al Romaniei, potrivit unei consultante din cadrul administratiei prezidentiale din R. Modlova, Carmena Sterpu, citata de Agora. md. continuă pe Hotnews

Pana la sfarsitul anului, 10 mii de copii vor primi cadouri din partea lui Igor Dodon

Zece mii de copii din Republica Moldova vor primi pana la sfarsitul anului cadouri din partea presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, prin intermediul Fundatiei de binefacere a primei-doamne Din Suflet. Cadourile, dar si alte actiuni sociale vor fi achitate din cele 20 de milioane de lei, bani adunati contul Fundatiei pe parcursul anului curent, din diferite donatii externe si interne.

Igor Dodon: Nu sunt antieuropean, chiar daca militez pentru relatii bune cu Rusia

Daca conducerea Republicii Moldova nu va putea asigura, dupa urmatoarele alegeri parlamentare, o politica externa echilibrata, tara isi poate pierde statalitatea in urmatorii 5-10 ani. Declaratia a fost facuta de catre presedintele Igor Dodon, la evenimentul de bilant al activitatii de un an in functia de presedinte. Igor Dodon a spus ca nu este antieuropean, chiar daca militeaza pentru relatii bune cu Federatia Rusa, transmite IPN.

Igor Dodon anunta ca va veni la Bucuresti la timpul potrivit

Igor Dodon a decis sa-i raspunda omologului sau roman, Klaus Iohannis, cu aceeasi moneda. intrebat cand va vizita Romania, presedintele moldovean a spus ca la timpul potrivit, raspuns oferit anterior si de catre liderul de la Cotroceni, atunci cand a fost intrebat daca accepta invitatia lui Igor Dodon de a vizita Republica Moldova.

Igor Dodon: Anul 2018 trebuie sa fie anul definitivarii solutiei politice in problema transnistreana

Anul 2018 trebuie sa fie anul in care va detaliata varianta finala a solutiei politice in problema transnistreana. Declaratia a fost facuta de seful statului, Igor Dodon, care conteaza pe un compromis in acest sens pe platforma Presedintie Parlament Guvern, transmite IPN.

Igor Dodon a facut totalurile unui an de mandat prezidential. Cu ce reusite se lauda seful statului si ce mesaj a transmis moldovenilor VIDEO

Igor Dodon a prezentat marti, 12 decembrie, raportul de activitate pentru un an de mandat prezidential. Seful statului s-a laudat cu mai multe reusite, iar la capitolul nereusite presedintele a dat vina pe guvernare.

VIDEO Igor Dodon a primit in dar harta Romaniei Mari. Presedintele spune ca ar folosi-o in loc de tocator

Asta-i buna de taiat pe dansa, a spus Igor Dodon despre un puzzle din lemn cu harta Romaniei Mari care i-a fost inmanat duminica, 10 decembrie, la Targul Caritabil de Iarna organizat la Chisinau. Seful statului a sugerat ca darul poate fi folosit ca tocator.

Includerea in Constitutie a sintagmei integrare europeana il supara pe Igor Dodon: Normal ar fi fost ca sa fie organizat un referendum national

Igor Dodon se arata nemultumit de avizul pozitiv al Curtii Constitutionale CC) de la Chisinau pe marginea proiectului de lege de modificare a Constitutiei, prin care deputatii vor sa introduca in Legea Suprema sintagma integrare europeana ca vector de dezvoltare extern al tarii.

Igor Dodon va veni la Bucuresti la timpul potrivit

Presedintele moldovean Igor Dodon a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa de prezentare a raportului pentru un an de activitate in functia de sef de stat, ca va vizita Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )