Libnet.ro
UNICEF

21:46

VIDEO Explicatia lui Igor Dodon de ce Mihai Eminescu este moldovean si nu poate fi numit roman

Adevărul Adevărul,
VIDEO Explicatia lui Igor Dodon de ce Mihai Eminescu este moldovean si nu poate fi numit roman

Insotit de consilierii prezidentiali, Igor Dodon a depus flori marti, 15 ianuarie, la bustul marelui poet Mihai Eminescu, de pe Aleea Clasicilor din Gradina Publica Stefan cel Mare, cu prilejul implinirii a 169 de ani de la nasterea scriitorului. Traditional, presedintele tarii a accentuat ca Mihai Eminescu este moldovean si nu roman. continuă pe Adevărul

Igor Dodon, despre Eminescu: S-a nascut moldovean, a plecat din viata in Romania

Presedintele prorus al Republicii Moldova, Igor Dodon, promotor al moldovenismului, teorie potrivit careia actuala republica ar fi urmasa directa si succesoarea vechii tari a Moldovei din epoca medievala, a.

Igor Dodon, despre Mihai Eminescu: S-a nascut moldovean. A plecat din viata n Romnia

Presedintele prorus al Republicii Moldova, Igor Dodon, insista ca Mihai Eminescu este moldovean. S-a nascut moldovean, in Moldova. A plecat din viata in Romania, a afirmat Dodon. El a marturisit ca in studentie a fost pe punctul de a traduce in limba franceza Luceafarul lui Eminescu, scrie ziarulnational. md.

Igor Dodon il revendica pe Mihai Eminescu: S-a nascut moldovean si a plecat din viata in Romania (FOTO)

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a mers marti dimineata pe Aleea Clasicilor din centrul Chisinaului pentru a depune flori la bustul marelui poet roman Mihai Eminescu, la 169 de ani de la nasterea.

VIDEO Ambasadorul Germaniei, Cord Meier-Klodt, recita, n germana si romna, cteva versuri din Mihai Eminescu, de ziua Culturii nationale

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt, a recitat, in germana si in romana, cateva versuri din poezia Revedere a lui Mihai Eminescu, de ziua Culturii nationale, inainte de a ura La multi ani culturii romane, la multi ani relatiilor noastre culturale.

EMOTIONANT! Ambasadorul Germaniei recita din Mihai Eminescu, in romana si germana (VIDEO)

De Ziua Culturii Nationale, ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt, a recitat in limbile germana si romana, poezia Revedere a lui Mihai Eminescu. Totodata, acesta a inaugurat, in curtea re.

15 ianuarie. Ziua Culturii Nationale si 169 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu

Mihai Eminescu 15 ianuarie 1850 - 15 iunie 1889) a fost unul dintre cei mai importanti scriitori romani, fiind considerat poetul national. incepand din 2011, pe 15 ianuarie, este sarbatorita si Ziua Culturii Na.

Matei Visniec, nominalizat la Premiul National de Poezie Mihai Eminescu

Poetul si dramaturgul Matei Visniec a fost nominalizat pentru Premiul National de Poezie Mihai Eminescu- Opera Omnia, pe anul 2018, a anuntat presedintele Fundatiei Culturale Hyperion - caiete botosanene, Gellu Dorian.

Mihai Eminescu, cine de circ mediatic

Da cautare pe google. Ce-i scris despre Mihai Eminescu? Pe Wikipedia e un text imbarligat despre cel mai influent poet, despre recuperarea curentelor literare, despre partizanatul sau conservator. Cine sta sa citeasca asa ceva, vomita sau se ticaloseste: ce treaba am eu cu asta? CLICK aici Celelalte postari influente despre Eminescu sar de pe ax. E nebun, sifilitic, geniu, antisemit, baiat tocmai bun pentru vreo conspiratie bolnava. De fapt, e ziua ta, nu? Ce-au facut din tine, ba, Eminescule?.

HALUCINANT! Cat ar fi castigat Mihai Eminescu din cartile care ii apar in Romania...

Cartile lui Mihai Eminescu se vand din ce in ce mai slab, in ciuda faptului ca, pe 15 ianuarie, majoritatea romanilor il omagiaza recitand sau postand poeziile sale pe retelele de socializare. Potrivit.

Omagiu pentru Mihai Eminescu, la 169 de ani de la nasterea marelui poet

Cu prilejul celor 169 de ani de la nasterea marelui poet Mihai Eminescu, o echipa a Primariei Municipiului Calarasi a adus un omagiu prin depunerea unor flori la monumentul situat in centrul orasului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )