Libnet.ro
UNICEF

01:05

Igor Dodon, dispus sa se intalneasca cu Klaus Iohannis oricand: Poate sa vina si pe 1 decembrie, dar si pe 27 martie daca doreste

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon, dispus sa se intalneasca cu Klaus Iohannis oricand: Poate sa vina si pe 1 decembrie, dar si pe 27 martie daca doreste

Igor Dodon sustine ca nu a primit inca un raspuns de la omologul sau roman, Klaus Iohannis, in ceea ce priveste invitatia de a vizita Republica Moldova. Seful statului a mentionat ca este deschis oricand sa se vada cu presedintele Romaniei, precizand ca sunt multe subiecte de discutat. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis nu mai poate refuza numirea judecatorilor

Decizie de ultima ora pe care parlamentarii din comisia speciala au luat-o cu foarte putin timp in urma. Este vorba despre faptul ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis,nu mai poate refuza.

Klaus Iohannis nu mai poate refuza numirea judecatorilor si procurorilor

Decizie de ultima ora pe care parlamentarii din comisia speciala au luat-o cu foarte putin timp in urma. Este vorba despre faptul ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis,nu mai poate refuza.

VIDEO Raspunsul lui Klaus Iohannis la invitatia lui Igor Dodon de a vizita Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a comentat vineri, 24 noiembrie, invitatia omologului sau moldovean, Igor Dodon, de a vizita Republica Moldova si de a avea cu acesta o intrevedere bilaterala. Liderul de la Cotroceni a evitat sa ofere un raspuns exact, subliniind ca il va da in due time.

Igor Dodon, catre romani: Veniti la mine in beci sa va servesc cu un pahar de vin si mamaliga, dar nu aveti ce umbla prin Moldova ca Basescu

Igor Dodon afirma ca exista doar o problema intre Chisinau si Bucuresti: faptul ca unii dintre ei de acolo din Romania, n. red. ) sprijina unionistii de aici si vor sa distruga statalitatea noastra. Daca aceasta problema este exclusa, presedintele Republicii Molova este dispus sa primeasca romanii chiar la el in beci, pentru a-i servi cu un pahar de vin si mamaliga.

Igor Dodon, despre o eventuala alianta cu Renato Usatii:Cum sa faci coalitii cu banditii. Voi considerati asta corect?

Igor Dodon afirma ca fostul sau partener de proteste Renato Usatii este un bandit, iar din acest motiv nu poate face aliante politice cu presedintele Partidului Nostru. Seful statului sustine ca nu a venit in politica pentru a fonda grupari criminale de genul celor din anii 90.

Igor Dodon: Mesajul geopolitic va juca un rol important la urmatoarele alegeri

Mesajul geopolitic va juca un rol important la urmatoarele alegeri parlamentare care vor avea loc in anul 2018. Declaratia a fost facuta de presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, in cadrul unei editii speciale la postul de televiziune NTV Moldova, transmite IPN.

Igor Dodon: Vladimir Voronin ar trebui sa fie mandru ca un elev de-al lui a ajuns presedinte

Desi liderului PCRM, Vladimir Voronin, nu-i place cand jurnalistii sustin ca Igor Dodon este discipolul sau, presedintele Republicii Moldova pare ca se mandreste cu faptul ca este elevul fostului sef de stat comunist.

VIDEO Igor Dodon si un deputat rus aflat in lista de sanctiuni a Ucrainei, distractie pe patru roti prin padurile Moldovei

Distractie de zile mari pentru Igor Dodon weekendul trecut, cand urma sa aiba loc referendumul de revocare din functie a primarului general Dorin Chirtoaca. Presedintele tarii a fost surprins distrandu-se prin padurile Moldovei alaturi de deputarul rus Oleg Pohalkov, aflat in lista de sanctiuni a Ucrainei.

Igor Dodon anunta ca va deschide birouri publice in toata tara. Ce presupune initiativa presedintelui

Igor Dodon a anuntat joi, 23 noiembrie, ca va deschide birouri publice pentru stabilirea unui dialog direct cu locuitorii oraselor si satelor din raioanele de pe ambele maluri ale Nistrului.

Andrei Popov: Igor Dodon se comporta ca un ambasador al Rusiei la Chisinau

Fostul viceministru de Externe al Republicii Moldova Andrei Popov afirma ca Igor Dodon se comporta ca un ambasador al Rusiei la Chisinau si ca un mega om de legatura dintre Moldova si Rusia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )