Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Raspunsul lui Klaus Iohannis la invitatia lui Igor Dodon de a vizita Moldova

Adevărul Adevărul,
VIDEO Raspunsul lui Klaus Iohannis la invitatia lui Igor Dodon de a vizita Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a comentat vineri, 24 noiembrie, invitatia omologului sau moldovean, Igor Dodon, de a vizita Republica Moldova si de a avea cu acesta o intrevedere bilaterala. Liderul de la Cotroceni a evitat sa ofere un raspuns exact, subliniind ca il va da in due time. continuă pe Adevărul

Igor Dodon, dispus sa se intalneasca cu Klaus Iohannis oricand: Poate sa vina si pe 1 decembrie, dar si pe 27 martie daca doreste

Igor Dodon sustine ca nu a primit inca un raspuns de la omologul sau roman, Klaus Iohannis, in ceea ce priveste invitatia de a vizita Republica Moldova. Seful statului a mentionat ca este deschis oricand sa se vada cu presedintele Romaniei, precizand ca sunt multe subiecte de discutat.

VIDEO Igor Dodon si un deputat rus aflat in lista de sanctiuni a Ucrainei, distractie pe patru roti prin padurile Moldovei

Distractie de zile mari pentru Igor Dodon weekendul trecut, cand urma sa aiba loc referendumul de revocare din functie a primarului general Dorin Chirtoaca. Presedintele tarii a fost surprins distrandu-se prin padurile Moldovei alaturi de deputarul rus Oleg Pohalkov, aflat in lista de sanctiuni a Ucrainei.

Elevul olimpic care l-a pus in incurcatura pe Klaus Iohannis. Presedintele ar fi trebuit sa-l determine sa ramana in tara: Mi s-a parut putin ambiguu raspunsul

Catalin Branoiu, un elev eminent din Ploiesti, campion national la Olimpiada de Chimie, a reusit la varsta de doar 16 ani sa-l incurce pe presedintele Klaus Iohannis. Prezent, marti, 22 noiembrie, la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti, unde a avut loc dezbaterea la care invitat principal a fost seful statului, adolescentul i-a adresat presedintelui o intrebare cu referire la viitorul tinerilor.

Igor Dodon: Mesajul geopolitic va juca un rol important la urmatoarele alegeri

Mesajul geopolitic va juca un rol important la urmatoarele alegeri parlamentare care vor avea loc in anul 2018. Declaratia a fost facuta de presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, in cadrul unei editii speciale la postul de televiziune NTV Moldova, transmite IPN.

Igor Dodon: Vladimir Voronin ar trebui sa fie mandru ca un elev de-al lui a ajuns presedinte

Desi liderului PCRM, Vladimir Voronin, nu-i place cand jurnalistii sustin ca Igor Dodon este discipolul sau, presedintele Republicii Moldova pare ca se mandreste cu faptul ca este elevul fostului sef de stat comunist.

Igor Dodon anunta ca va deschide birouri publice in toata tara. Ce presupune initiativa presedintelui

Igor Dodon a anuntat joi, 23 noiembrie, ca va deschide birouri publice pentru stabilirea unui dialog direct cu locuitorii oraselor si satelor din raioanele de pe ambele maluri ale Nistrului.

Andrei Popov: Igor Dodon se comporta ca un ambasador al Rusiei la Chisinau

Fostul viceministru de Externe al Republicii Moldova Andrei Popov afirma ca Igor Dodon se comporta ca un ambasador al Rusiei la Chisinau si ca un mega om de legatura dintre Moldova si Rusia.

Ce carti citeste presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a laudat internautilor ca citeste in mare parte doar biografiile personalitatilor marcante ale istoriei mondiale.

Unionistii ar putea destabiliza situatia din Republica Moldova in 2018. Igor Dodon vorbeste despre riscurile din anul urmator

Igor Dodon a vorbit in seara de marti, 22 noiembrie, in fata a mii de simpatizanti care il urmareau intr-un LIVE pe reteaua de socializare rusa Odnoklassniki, despre riscurile ce exista pentru Republica Moldova in anul 2018, ce ar putea duce chiar la destabilizarea situatiei din tara.

Renato Usatii: Igor Dodon il roaga pe Vlad Plahotniuc sa nu-mi permita sa ma intorc acasa

Primarul de Balti, Renato Usatii, aflat mai bine de un an de zile la Moscova fiind dat in urmarire nationala si internationala, sustine ca Igor Dodon s-a adresat catre liderul PDM, Vlad Plahotniuc, cu rugamintea ca acesta sa nu-i permita lui Usatii sa se mai intoarca in Republica Moldova, pentru ca ar putea lua din voturile socialistilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )