Libnet.ro
UNICEF

06:30

Igor Dodon si Ion Chicu pleaca intr-o vizita oficiala in Turcia

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon si Ion Chicu pleaca intr-o vizita oficiala in Turcia

Igor Dodon a anuntat ca va intreprinde o vizita oficiala in Turcia, impreuna cu premierul Ion Chicu, in perioada 29-30 decembrie, la invitatia lui Recep Erdogan. continuă pe Adevărul

Ion Chicu: Avem o societate care s-a dezamagit in institutiile si viitorul acestui stat

Premierul Ion Chicu afirma ca astazi in Republica Moldova avem o societate care s-a dezamagit in institutiile statului, in viitorul acestui stat, o societate profund divizata pe varii criterii, transmite IPN.

Ion Chicu: Obiectivul ar fi ca din mai 2020 sa se opereze curse charter la Marculesti

Aeroportul International Marculesti este functional si oricand poate primi mai multe tipuri de aeronave. Investitii sunt necesare pentru constructia unui terminal pentru pasageri si dezvoltarea infrastructurii aeroportului. Despre aceasta a comunicat directorul Aeroportului, Nicolae Clichici, premierului Ion Chicu, care, la sfarsitul saptamanii trecute, a inspectat aeroporturile din nordul tarii: Balti si Marculesti, transmite IPN.

Cum explica Igor Dodon de ce nu toti jurnalistii au fost invitati la intalnirea informala de la Presedintie

Igor Dodon a afirmat ca marti, 24 decembrie, la Presedintie au fost invitati mai multi reprezentanti mass-media din Republica Moldova pentru a participa la o intalnire neoficiala cu seful statului. Igor Dodon a explicat de ce nu toti jurnalistii au primit invitatie la eveniment, dupa ce unii ziaristi s-au revoltat ca nu au avut acces la intrevederea presedintelui cu presa.

Cine minte? SIS dezminte ca l-a informat pe Igor Dodon despre intalnirile Maiei Sandu cu Nat Rothschild pe subiectul Aeroportului. Ce a declarat presedintele

Serviciul de Informatii si Securitate SIS) neaga ca a Maia Sandu a fost filata de serviciile speciale atunci cand detinea functia de premier. Anuntul vine dupa ce presedintele Igor Dodon a afirmat, in cadrul unei emisiuni, ca a primit informatii de la SIS despre intalnirile Maiei Sandu si ale lui Vadim Brinzan cu omul de afaceri Nat Rothschild, compania caruia cumparase la acea vreme 95% din Avia Invest, careia statul i-a concesionat Aeroportul.

Veaceslav Negruta: Igor Dodon a avut din timp informatia privind schimbarea proprietarului Avia Invest

Igor Dodon a avut din timp informatia privind schimbarea proprietarului companiei Avia Invest si aceasta tranzactie nu putea fi facuta daca omul de afaceri nu avea siguranta si asigurari privind finalitatea proiectului respectiv. De aceasta parere este expertul Transparency International Moldova Veaceslav Negruta, transmite IPN.

Igor Dodon:Aeroportul a fost dat ilegal in concesiune unei grupari criminale si trebuie sa revina inapoi la stat

Presedintele Igor Dodon sustine ca Aeroportul International Chisinau a fost concesionat ilegal catre o grupare criminala, iar acest subiect reprezinta pentru Presedintie unul care tine de securitatea tarii si siguranta cetatenilor.

Ce spune Igor Dodon despre decizia companiei NR Investments Ltd

Decizia companiei NR Investments Ltd de a renunta la cumpararea cotei de 95% din Avia Invest SRL, compania concesionara a Aeroportului International Chisinau, nu a fost discutata cu autoritatile Republicii Moldova. Presedintele Igor Dodon considera ca aceasta decizie a fost luata ca urmare a faptului ca se planifica deschiderea mai multor aeroporturi in tara, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )