Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune Igor Dodon despre decizia companiei NR Investments Ltd

Adevărul Adevărul,
Ce spune Igor Dodon despre decizia companiei NR Investments Ltd

Decizia companiei NR Investments Ltd de a renunta la cumpararea cotei de 95% din Avia Invest SRL, compania concesionara a Aeroportului International Chisinau, nu a fost discutata cu autoritatile Republicii Moldova. Presedintele Igor Dodon considera ca aceasta decizie a fost luata ca urmare a faptului ca se planifica deschiderea mai multor aeroporturi in tara, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Igor Dodon:Aeroportul a fost dat ilegal in concesiune unei grupari criminale si trebuie sa revina inapoi la stat

Presedintele Igor Dodon sustine ca Aeroportul International Chisinau a fost concesionat ilegal catre o grupare criminala, iar acest subiect reprezinta pentru Presedintie unul care tine de securitatea tarii si siguranta cetatenilor.

Republica Moldova ar putea deschide un consulat la Sankt Petersburg. Igor Dodon: Voi depune efort pentru a atrage investitii ruse in proiecte importante de infrastructura

Presedintele Igor Dodon a anuntat ca ar putea fi deschis un consulat al Republicii Moldova la Sankt Petersburg si a precizat ca va continua dialogul cu conducerea Rusiei. in cadrul dialogului cu.

Igor Dodon s-a intalnit cu Patriarhul Kiril

In cadrul vizitei de lucru la Moscova, presedintele Igor Dodon a avut o intrevedere cu Patriarhul Moscovei si al intregii Rusii, Kirill. Seful statului l-a asigurat pe Patriarh ca poporul nostru va pastra si in continuare credinta fata de biserica noastra.

Ce spune Mihai Bobonete despre Amalia Nastase, dupa ce a slabit enorm. E vai mama ei!

Amalia Nastase, o fosta prietena de a lui Mihai Bobonete a decis, in urma cu putina vreme, sa isi schimbe radical viata. Cum a slabit 30 de kilograme si si-a schimbat look-ul, comentariile si-au facut si ele loc. Ce spune comediantul despre modificarile prin care a trecut fosta sotie a lui Ilie Nastase? Ce spune .

Cazul Caracal. Ce spune Politia Romana despre Alexandra Macesanu, desi Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o

Misterul in cazul Caracal se adanceste si mai mult. Politia Romana o da disparuta pe Alexandra Macesanu, desi Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o. Pe pagina de internet a Politiei se precizeaza faptul ca tanara a plecat voluntar de acasa in data de 24 iulie 2019 si nu a mai revenit. Cazul Caracal. Politia Romana .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )