Libnet.ro
UNICEF

01:05

Igor Dodon, mesaj de felicitare: Dupa un an dificil, sper ca 2021 va fi mai bun, mai putin periculos VIDEO

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon, mesaj de felicitare: Dupa un an dificil, sper ca 2021 va fi mai bun, mai putin periculos VIDEO

Fostul presedinte Igor Dodon a inregistrat un mesaj video de felicitare pentru cetatenii Republicii Moldova, in care si-a exprimat speranta ca, dupa un an dificil, cum a fost 2020, 2021 va fi un an mai bun, mai putin periculos, mai senin. Igor Dodon a dorit intelepciune si clasei politice moldovenesti si cat mai mult patriotism in inimile tuturor politicienilor si cetatenilor, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Igor Dodon acuza Romania de amestec in treburile interne ale R. Moldova. Ce actiuni ale Bucurestiului l-au nemultumit pe fostul sef de stat

Ex-presedintele Igor Dodon a acuzat Romania de imixtiune in treburile interne ale R. Moldova, dupa ce Bucurestiul a criticat votul deputatilor PSRM-Sor din 16 decembrie. Dodon considera ca nu e corect ca Bucurestiul sa critice Parlamentul R. Moldova pentru adoptarea anumitor legi, deoarece acest lucru tine de treburile interne ale tarii.

De la Moscova, Igor Dodon a acuzat SUA si Occidentul pentru infrangerea sa in alegeri: Pregateau si un Maidan

Pro-rusul Igor Dodon acuza Occidentul, in special Statele Unite ale Americii, de pregatirea unui Maidan in Republica Moldova, dupa alegerile prezidentiale. intr-un interviu acordat TASS in timpul recentei sale vizite la Moscova, Dodon a sustinut ca a pierdut alegerile deoarece puterile occidentale s-au straduit foarte mult si au lucrat intens pentru Maia Sandu, scrie deschide. md.

Cu ce intrebare l-a umilit o jurnalista rusa pe Igor Dodon si ce a raspuns ex-presedintele R. Moldova VIDEO

Imediat dupa ce a participat la ceremonia de investire in functie a noului presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, ex-presedintele Igor Dodon a plecat, pe 24 decembrie, intr-o vizita de lucru la Moscova. Luand in considerare ca Igor Dodon urma sa aiba intrevederi cu mai multi oficiali rusi, iar dansul nu mai detine nicio functie in stat, fostul presedinte a intreprins vizita sa in Federatia Rusa in cadrul unei delegatii moldovenesti.

Igor Dodon explica de ce nu s-a retras din politica: Ar insemna sanse mai multe ca PSRM sa fie bucatit si lipsit de influenta

La mai bine de patru ani dupa modificarea legislatiei care prevede ca presedintele tarii nu poate fi membru de partid, Igor Dodon sustine ca acest lucru a fost facut pentru a distruge Partidul Socialistilor din Republica Moldova, noteaza IPN.

Igor Dodon, despre ajutorul promis de Klaus Iohannis pentru Moldova: Speram ca vor fi nu doar vorbe, dar si fapte

Liderul Socialistilor, ex-presedintele Igor Dodon, a multumit Romaniei pentru ajutorul promis marti, 29 decembrie, in cadrul vizitei la Chisinau a presedintelui Kaus Iohannis. Totodata, Igor Dodon a accentuat ca spera ca vor fi nu doar vorbe, dar si fapte.

Igor Dodon ii cere Maiei Sandu sa desemneze un candidat la functia de prim-ministru si sa nu uzurpeze Constitutia

Liderul socialistilor, Igor Dodon, ii cere Maiei Sandu, sa desemneze un candidat la functia de premier si sa nu caute solutii prin care ar evita sa faca acest lucru. Dodon a amintit ca exista o hotarare a Curtii Constitutionale din august 2020, care il obliga pe presedintele tarii, in decurs de 15 zile de la demisia Guvernului, sa desemneze un candidat la functia de prim-ministru.

Ion Sturza recomanda Socialistilor sa reseteze partidul, inclusiv prin plecarea lui Igor Dodon

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova Ion Sturza sustine ca Partidul Socialistilor din are nevoie de o resetare, iar acest lucru s-ar putea intampla, inclusiv prin retragerea lui Igor Dodon. Ion Sturza afirma ca Igor Dodon a avut sansa sa se afirme drept un lider national, insa a pierdu in fata unor scolari, noteaza IPN.

Igor Dodon, ales presedinte al Partidului Socialistilor din Republica Moldova

Fostul sef de stat Igor Dodon a fost ales miercuri, 30 decembrie, in functia de presedinte al Partidului Socialistilor, functie pe care a mai detinut-o pana in 2016, atunci cand a invins in alegerile prezidentiale si a fost obligat de legislatie sa renunte la functia din partid.

Igor Dodon invoca teoria conspiratiei pentru infrangerea de la prezidentiale, suferita in fata Maiei Sandu

Igor Dodon, fostul presedinte al Republicii Moldova, invoca teoria conspiratiei pentru pierderea alegerilor prezidentiale, in fata Maiei Sandu. Pro-rusul a declarat ca a fost invins din cauza puterilor.

Igor Dodon vede in victoria Maiei Sandu la prezidentiale o intreaga conspiratie a SUA impotriva Rusiei: E foarte periculos pentru R. Moldova

Ex-presedintele Igor Dodon a gasit o explicatie a infrangerii sale la prezidentialele din Republica Moldova. in opinia lui, Occidentul s-a implicat foarte activ pentru ca Maia Sandu sa castige alegerile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )