Libnet.ro
UNICEF

21:15

Igor Dodon, la Munchen: Politica externa echilibrata va fi o prioritate pentru Guvernul Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon, la Munchen: Politica externa echilibrata va fi o prioritate pentru Guvernul Republicii Moldova

Igor Dodon i-a asigurat pe partenerii externi, cu care s-a intalnit la Conferinta Internationala pentru Securitate de la Munchen, ca acordurile semnate anterior si politica externa echilibrata vor fi o prioritate pentru actuala guvernare a Republicii Moldova. Despre aceasta a vorbit presedintele intr-o postare video pe pagina sa de Facebook, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Igor Dodon va participa la Conferinta Internationala de Securitate de laMunchen

Igor Dodon intreprinde o vizita de lucru la Munchen, in perioada 14-16 februarie, unde va participa la Conferinta anuala Internationala de Securitate. Seful statului va fi insotit de ministrul de Externe, Aurel Ciocoi.

Ce spune Alexandru Slusari despre propunerea lui Igor Dodon ca terenurile de langa Arena Chisinau sa fie vandute

Deputatul PPDA Alexandru Slusari a venit cu o reactie dupa ce Igor Dodon a spus ca statul ar trebui sa scoata la vanzare cele 59 de hectare de teren din jurul complexului Arena Chisinau, iar din banii castigati sa intoarca imprumutul de 30 milioane de euro contractat pentru constructia arenei. Slusari se intreaba cum ar putea sa fie tranzactionat un teren gajat unei firme afiliate companiei care a construit Arena, transmite IPN.

Igor Dodon, acuzatii grave la adresa ambasadorilor UE acredati la Chisinau: Unii dintre ei dezinformeaza capitalele europene

Presedintele Igor Dodon a lansat un mesaj critic joi, 13 februarie, la adresa unor ambasadori din statele Uniunii Europene, acreditati la Chisinau. Seful statului i-a acuzat pe unii dintre diplomati ca ar dezinforma Bruxelles-ul cu privire la activitatea Guvernului Republicii Moldova, condus de premierul Ion Chicu. Potrivit lui Dodon, ambasadorii europeni sunt preocupati de promovarea imaginii liderilor opozitiei, Maia Sandu si Andrei Nastase.

Mihai Popsoi, despre atacul lui Igor Dodon la adresa ambasadorilor UE: Ne aduce aminte de strategia lui Plahotniuc

Vicepresedintele Parlamentului, deputatul PAS Mihai Popsoi, spune ca presedintele Igor Dodon antagonizeaza artificial relatiile cu UE, ceea ce ne aduce aminte de strategia lui Plahotniuc. Afirmatiile deputatului au fost facute in contextul in care, saptamana trecuta, seful statului a lansat mai multe critici la adresa ambasadorilor UE acreditati in Republica Moldova.

Presedintele moldovean Igor Dodon, pentru Euronews: O Europa puternica fara Federatia Rusa nu se poate Cred ca interesul comun le va uni

Europa poate fi mai puternica doar daca intareste relatiile cu Rusia, sustine Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, intr-un interviu pentru Euronews. Igor Dodon a facut un apel la aprofundarea.

VIDEO Igor Dodon, intr-un interviu pentru Euronews: Sa fim cinstiti: Nu poate exista o Europa puternica fara Rusia

Europa este mai puternica daca dezvolta legaturi stranse cu Rusia, a declarat presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, intr-un interviu pentru Euronews. Dodon a facut apel la o mai stransa colaborare economica intre Moscova si Bruxelles, in conditiile in care relatiile dintre cele doua tabere au fost marcate de un razboi al sanctiunilor odata cu anexarea Crimeei de catre Moscova.

Romania risca sa primeasca mai putine fonduri europene. Tomac (PMP): Nu anticipatele trebuie sa fie prioritate pentru tara astazi Iohannis si Guvernul au datoria sa intervina de urgenta

Nu anticipatele trebuie sa fie prioritate pentru tara astazi, ci batalia pentru banii europeni, a afirmat Eugen Tomac, liderul PMP, care a lansat un apel catre presedintele Iohannis si Guvernul Orban, despre.

Politica externa a lui Dodon la limita tradarii

Inainte de a pleca la Munchen, la Conferinta Internationala pentru Securitate, presedintele moldovean pro-rus Dodon a apostrofat ambasadorii europeni de la Chisinau, acuzandu-i ca ar sprijini opozitia pro-europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )