Libnet.ro
UNICEF

01:05

Igor Dodon a obtinut 85,8% din voturile alegatorilor din Transnistria

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon a obtinut 85,8% din voturile alegatorilor din Transnistria

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, a fost votat de 85,8% din cetatenii R. Moldova care sunt stabiliti in Transnistria. De partea cealalta, Maia Sandu a fost votata de 14,2% din alegatorii din regiunea transnistreana care au mers la urnele de votare in cadrul alegerilor prezidentiale. continuă pe Adevărul

Igor Dodon, dupa inchiderea sectiilor din Republica Moldova: A fost multa ura as spune, lupta la limita Calculele noastre arata ca noi conducem la o diferenta destul de mare

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, Igor Dodon, a oferit o prima reactie dupa inchiderea sectiilor de votare din tara, context in care le-a multumit cetatenilor, despre care spune ca au.

VIDEO Igor Dodon, dupa inchiderea sectiilor de votare: Sunt destul de optimist

Igor Dodon a declarat, dupa inchiderea sectiilor de votare, ca a primit semnate cu privire la unele incalcari in procesul electoral din diaspora, acolo unde a fost o mobilizare fara precedent. Dodon a afirmat ca este destul de optimist. El sustine ca in interiorul tarii are un avantaj semnificativ in fata Maiei Sandu.

IGOR DODON: Am votat pentru independenta si statalitatea Republicii Moldova

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, care candideaza pentru un nou mandat, a recurs, astazi, la un discurs nationalist pentru a-i convinge pe alegatori sa iasa la vot in al doilea tur al alegerilor prezidentiale.

VIDEO Igor Dodon: Am votat pentru independenta si statalitatea R. Moldova

Candidatul independent la functia de presedinte in alegerile din 15 noiembrie, Igor Dodon, si-a exprimat dreptul la vot, duminica, la ora 10. Presedintele in exercitiu a declarat ca a votat pentru independenta si statalitatea R. Moldova. Dodon a mentionat ca are incredere in viitorul R. Moldova.

De ce Maia Sandu are porecla Ioana dArc? Iar lui Igor Dodon i se spune Guguta?

Duminica, 15 Noiembrie, cetatenii Republicii Moldova aleg presedintele: Maia Sandu ori Igor Dodon? Ascultand discursul de ieri al lui Igor Dodon de la mitingul electoral din Chisinau, in care s-a asemuit ce blasfemie! cu Stefan cel Mare, mi-am amintit ca Maia Sandu are o porecla, Ioana dArc, data de dusmanii sai, frustrati ca este incoruptibila.

Igor Dodon: Nimeni nu va recunoaste independenta Transnistriei

Candidatul la functia de presedinte, Igor Dodon, crede in solutia politica a conflictului transnistrean, astfel incat regiunea sa fie parte integrala a R. Moldova, dar cu statut special. Transnistria nu are sanse separat. Nimeni nu va recunoaste independenta. Cu atat mai mult ca se afla intre Ucraina si Moldova. inseamna ca trebuie sa gasim o solutie de a merge impreuna, a declarat Dodon in cadrul unor dezbateri de la Moldova 1, transmite IPN.

Renato Usatii solicita anularea inregistrarii lui Igor Dodon la functia de presedinte

Liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatii, a depus la CEC o sesizare prin care solicita anularea inregistrarii candidatului independent Igor Dodon la functia de presedinte al Republicii Moldova. Acesta sustine ca detine probe ca Igor Dodon a cheltuit in campania electorala mult mai multi bani decat a declarat. Sunt temei clare ca a fost violata legislatia, a spus liderul PPPN, citat de IPN.

Igor Dodon: Din cauza unor politicieni ca Maia Sandu a fost provocat conflictul de pe Nistru

Igor Dodon lanseaza noi atacuri la adresa Maiei Sandu, cu doar cateva zile inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Presedintele in exercitiu afirma ca, daca Maia Sandu castiga scrutinul din 15 noiembrie, exista riscul tensionarii relatiilor cu administratia de la Tiraspol, dupa ce deputatul PAS Igor Grosu i-a numit separatisti pe cetatenii din Transnistria.

LIVETEXT Rezultate preliminare alegeri Republica Moldova: Maia Sandu 52%, Igor Dodon 48%

Comisia Electorala Centrala a publicat primele rezultate preliminare ale alegerilor prezidentiale din 15 noiembrie. Deocamdata, Maia Sandu are un avantaj in fata lui Igor Dodon.

Lupta stransa intre Maia Sandu si Igor Dodon pentru presedintia Republicii Moldova

Cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, care se desfasoara duminica avandu-i candidati pe opozanta Maia Sandu, lidera Partidului Actiune si Solidaritate PAS) si presedintele in exercitiu Igor Dodon, sustinut de Partidul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )