Libnet.ro
UNICEF

11:15

Igor Dodon ar fi obtinut cele mai multe voturi, conform unor sondaje la iesirea de la urne

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Igor Dodon ar fi obtinut cele mai multe voturi, conform unor sondaje la iesirea de la urne

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, care a candidat ca indepedent pentru a fi reales, ar fi ar fi obtinut cele mai multe voturi la scrutinul prezidential desfasurat astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19 confirmate in Bucuresti si Cluj Cele mai putine in Hunedoara Situatia judet cu judet

Municipiul Bucuresti - 594 si judetele Cluj - 328, Dolj - 295, Mures - 293 si Timis - 283 sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus fata de ultima raportare, informeaza, sambata, Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Socialistul Igor Dodon ar fi obtinut mai multe voturi la alegerile din Republica Moldova

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, care a candidat ca indepede.

Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, Capitala si-a batut azi propriile recorduri. Judetul Timis este pe locul II, iar Cluj, pe locul III. in acelasi timp, in judetul Cluj este inregistrata cea mai mare rata de infectare la mia de locuitori.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj este pe locul II, iar Timis, pe locul III. in Salaj insa rata de infectare a trecut de 5 la mia de locuitori.

Bucurestiul a confirmat 900 de cazuri noi in ultimele 24 de ore. Timis, Cluj si Iasi - judetele cu cele mai multe infectii

Bucurestiul a raportat vineri 900 de cazuri noi de coronavirus, in scadere semnificativa fata de bilantul record de 1. 129 anuntat joi, potrivit Grupului de Comunicare strategica.

EXCLUSIV Dr. Simin Aysel Florescu: Oamenii care instiga la nerespectarea regulilor sunt cei care genereaza cele mai multe focare

Romania a inregistrat in ultimele 24 de ore noi cifre record: 6. 481 de infectari cu SARS-COV-2 din peste 36. 000 de teste si868 de pacienti la ATI. Dr. Simin Aysel Florescu, director medical la Spitalul.

Alegeri prezidentiale in Republica Moldova. Primele rezultate de la inchiderea urnelor: Igor Dodon si Maia Sandu se vor confrunta in turul II

Cetatenii cu drept de vot din Republica Moldova au fost chemati duminica la urne in primul tur al alegerilor prezidentiale. Potrivit rezultatelor preliminare Igor Dodon ar fi obtinut 40,9% dintre voturi, in timp.

VIDEO Igor Dodon a votat pentru stabilitate: Republica Moldova nu are nevoie de haos

Candidatul independent pentru functia de presedinte, actualul sef de stat Igor Dodon, si-a exprimat dreptul la vot in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie. Igor Dodon a declarat ca a votat pentru o Moldova puternica, stabila si pentru echilibrul cu partenerii externi.

Alegeri R. Moldova. Igor Dodon cere cetatenilor sa aleaga doar intre el si Maia Sandu: Nu dati votul celor care nu au sanse de victorie

Presedintele Igor Dodon, candidat independent la prezidentialele din 1 noiembrie, a indemnat cetatenii sa iasa la vot duminica si sa faca o alegere doar intre el si Maia Sandu. Dodon le-a explicat cetatenilor ca nu are sens sa-si piarda votul cu alti candidati, deoarece batalia se va da intre el si lidera PAS. Seful statului a accentuat ca, daca cetatenii vor vota pentru candidati fara sanse, ei isi vor pierde votul.

Republica Moldova - rezultatele preliminare: Igor Dodon si Maia Sandu pe primele locuri

Igor Dodon, candidat pentru un nou mandat la alegerile prezidentiale de duminica din Republica Moldova este creditat cu 40,9%, fiind urmat de Maia Sandu - 34,6%, releva rezultatele unui after poll realizat telefonic, in ziua scrutinului, de comunitatea WatchDog. md, Institutul de Politici Publice IPP) si de un grup de initiativa al activistilor civici.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )