Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alegeri R. Moldova. Igor Dodon cere cetatenilor sa aleaga doar intre el si Maia Sandu: Nu dati votul celor care nu au sanse de victorie

Adevărul Adevărul,
Alegeri R. Moldova. Igor Dodon cere cetatenilor sa aleaga doar intre el si Maia Sandu: Nu dati votul celor care nu au sanse de victorie

Presedintele Igor Dodon, candidat independent la prezidentialele din 1 noiembrie, a indemnat cetatenii sa iasa la vot duminica si sa faca o alegere doar intre el si Maia Sandu. Dodon le-a explicat cetatenilor ca nu are sens sa-si piarda votul cu alti candidati, deoarece batalia se va da intre el si lidera PAS. Seful statului a accentuat ca, daca cetatenii vor vota pentru candidati fara sanse, ei isi vor pierde votul. continuă pe Adevărul

Alegeri Republica Moldova. Igor Dodon, candidatul manevrat din Rusia: oamenii de la Kremlin implicati in campania presedintelui moldovean

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, socialistul prorus Igor Dodon, refuza dezbaterile cu contracandidatii sai la alegerile de la 1 noiembrie, dar acest lucru nu inseamna ca nu isi face campanie electorala. Ajutoarele sale vin de la Kremlin, potrivit deschide. md.

Cum explica Igor Dodon de ce nu a venit la dezbaterea organizata de Maia Sandu

Igor Dodon a declarat ca nu s-a prezentat la dezbaterea electorala organizata de catre Maia Sandu pentru ca a decis ca in turul intai va merge doar la intalniri cu alegatorii. Dodon a reaminti ca dansul a anuntat de la inceputul campaniei ca nu va participa la dezbateri televizate.

VIDEO Igor Dodon continua retorica Rusiei: Jandarmii romani au ars mii de cetateni la Chisinau

Igor Dodon a sugerat ca Ambasada Federatiei Ruse la Chisinau nu a gresit atunci cand a acuzat Armata Romana ca ar fi ucis mii de oameni in Basarabia. Presedintele R. Moldova a accentuat ca asemenea informatii se contin in toate cartile de istorie. Totodata, Dodon a subliniat ca nu e cazul ca soldatii romani care au luptat pentru eliberarea Basarabiei de sub ocupatia sovietica sa fie eroizati, precum au facut-o recent diplomatii romani.

Dezbaterea electorala organizata de Maia Sandu s-a transformat in conferinta de presa. Igor Dodon nu a acceptat invitatia

Candidata PAS pentru functia de sef de stat, Maia Sandu, l-a invitat pe Igor Dodon, actual presedinte si candidat independent in alegerile din 1 noiembrie, sa participe la dezbaterea electorala organizata de catre ea marti, 27 octombrie. Cum si era de asteptat, Igor Dodon nu a dat curs invitatiei, dupa ce anterior a anuntat ca nu va participa la dezbateri electorale.

Igor Dodon: Ce fel de exit-poll-uri la telefon? Ce-i cu aberatiile astea?

Am vazut ca vreti sa faceti exit-poll-uri duminica. Oameni buni, ce fel de exit-poll-uri la telefon? Ce-i cu aberatiile astea. in toata lumea, exit-poll-urile se fac la biroul electoral, sustine presedintele Igor Dodon, care candideaza pentru un nou mandat. Acesta li s-a adresat oponentilor politici, dar si partenerilor de dezvoltare sa nu alimenteze astfel de lucruri, transmite IPN.

Platforma DA infirma ca Andrei Nastase ar urma sa fie promovat de Igor Dodon la functia de prim-ministru

Platforma DA a anuntat miercuri, 28 octombrie, ca afirmatiile lui Renato Usatii, candidat la functia de presedinte in alegerile din 1 noiembrie, cu privire la faptul ca Igor Dodon urmeaza sa-l promoveze pe Andrei Nastase la functia de prim-ministru, sunt un fals.

Igor Dodon: Andrei Nastase merita sa ajunga in turul doi la prezidentiale

Igor Dodon considera ca exista sanse mari ca dansul sa castige alegerile prezidentiale din 1 noiembrie din primul tur. intrebat cu cine si-ar dori sa ajunga in turul doi, daca acesta va fi organizat, actualul presedintele a raspuns ca Andrei Nastase, candidatul Platformei DA, este cel care merita sa acceada in turul doi.

Renato Usatii: Igor Dodon a anulat toate atacurile la adresa Maiei Sandu pentru ca anume ea sa ajunga in turul doi

Candidatul Partidului Nostru in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Renato Usatii, sustine ca Igor Dodon ar fi anulat toate atacurile la adresa Maiei Sandu de teama ca acestea ar putea duce la diminuarea reitingului liderei PAS si ar oferi posibilitatea ca Renato Usatii sa ajunga in turul doi impotriva actualului sef de stat, dar nu Maia Sandu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )