Libnet.ro
UNICEF

20:00

Igor Dodon poate dizolva Parlamentul incepand cu ziua de 10 iunie. Decizia Curtii Constitutionale

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon poate dizolva Parlamentul incepand cu ziua de 10 iunie. Decizia Curtii Constitutionale

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a decis vineri, 7 iunie, ca presedintele tarii poate semna decretul de dizolvare a Parlamentului in situatia in care Guvernul nu este format timp de 90 de zile de la data validarii noului Parlament. continuă pe Adevărul

Dodon poate deja dizolva Parlamentul. Decizia Curtii Constitutionale

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a decis vineri, 7 iunie, ca presedintele tarii poate semna decretul de dizolvare a Parlamentului in situatia in care Guvernul nu este format timp de 90 de zile de la data validarii noului Parlament.

Igor Dodon, o noua vizita in Federatia Rusa la invitatia lui Vladimir Putin

La invitatia presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, Igor Dodon a plecat miercuri, 5 iunie, intr-o vizita de lucru la Sankt Petersburg, unde va participa la cea de-a XXIII-a editie a Forumului Economic International, in cadrul caruia va tine un discurs.

Presedintele moldovean Igor Dodon: Daca majoritatea parlamentara si guvernul nu sunt create pana duminica, va trebui sa dizolv parlamentul saptamana viitoare, luni

Presedintele Igor Dodon a anuntat ca va dizolva luni parlamentul din Republica Moldova in cazul in care pana duminica nu se formeaza o majoritate parlamentara si, implicit, un guvern, transmite agentia TASS.

Igor Dodon, obligat de Curtea Constitutionala de la Chisinau sa dizolve Parlamentul

Presedintele Igor Dodon este obligat de Curtea Constitutionala sa dizolve Parlamentul, daca nu e functional pana astazi, 7 iunie, adica dupa 90 de zile de la data validarii alegerilor parlamentare, relateaza Unimedia.

Igor Dodon, in discutii cu presedintele Gazprom

Au fost obtinute intelegeri privind lansarea negocierilor ce tin de conditiile noilor contracte de livrare si de tranzit a gazelor incepand cu 1 ianuarie 2020. Despre aceasta anunta seful statului, Igor Dodon, care a avut o intrevedere cu presedintele Consiliului de Administrare al Gazprom, Aleksei Miller, la Sankt-Petersburg, transmite IPN.

Igor Dodon: Cea mai veritabila solutie sunt alegerile anticipate

PSRM nu a luat o decizie privind o coalitie cu Blocul ACUM sau PDM, in urma sedintei Consiliului Republican al PSRM, desfasurat vineri, 7 iunie. Potrivit lui Igor Dodon, socialistii din start nu au luat in considerare varianta de coalizare cu democratii, iar Blocul ACUM nu este gata sa cedeze in anumite privinte. in acest context cea mai veritabila solutie, potrivit presedintelui, sunt alegerile anticipate, transmite IPN.

Igor Dodon, in Rusia: Am precizat ca in urmatoarele zile ar putea fi formata o majoritate parlamentara, bazata pe un larg consens national

Igor Dodon a participat joi, 6 iunie, la festivitatea de deschidere a Forumului Economic International din Sankt Petersburg, Rusia, acolo unde participa la invitatia omologului sau rus, Vladimir Voronin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )