Libnet.ro
UNICEF

00:07

Igor Dodon solicita de la SIS informatii cu privire la expulzarea cetatenilor turci care au activat la Liceul Orizont

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon solicita de la SIS informatii cu privire la expulzarea cetatenilor turci care au activat la Liceul Orizont

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a solicitat, in regim de urgenta, informatii concludente de la Serviciul de Informatii si Securitate SIS) cu privire la expulzarea cetatenilor turci care au activat la Liceul Orizont pe teritoriul Republicii Moldova, a anuntat consilierul prezidential Maxim Lebedinschi. continuă pe Adevărul

Au fost expulzari mai urate. Igor Dodon comenteaza decizia SIS de a expulza conducerea Liceului Orizont

Igor Dodon a ramas dezamagit de modul in care presa a reflectat subiectul privind retinerea si expulzarea celor sapte cetateni turci, angajati ai Liceului moldo-turc Orizon, si a afirmat ca nu-l mai uimesc standardele duble ale presei. Potrivit lui, anterior au fost expulzari mai urate, pe criterii strict politice.

VIDEO Igor Dodon, dupa intrevederea cu Vadim Krasnoselskii: Am discutat un sir de chestiuni cu caracter economic, social si ecologic

Igor Dodon a avut o noua intrevedere joi, 6 septembrie, la Condrita, cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselskii. Cei doi au purtat discutii pe probleme de actualitate, incluse in agenda de lucru, dar si alte chestiuni cu caracter economic, social, ecologic.

Igor Dodon, atac FARA PRECEDENT la adresa unionistilor: EXPULZARE!

Cetatenii care doresc unirea cu Romania sau cu orice alt stat trebuie declarati persona non grata in Republica Moldova, a declarat presedintele Igor Dodon. Presedintele antiunionist al Moldovei a vorbit, la.

Igor Dodon: La aceasta etapa nu poate fi vorba despre planuri de solutionare politica a conflictului transnistrean

La aceasta etapa nu poate fi vorba despre planuri de solutionare politica a conflictului transnistrean. Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, niciodata nu a acceptat asemenea discutii. Declaratia a fost facuta de seful statului, Igor Dodon, in cadrul emisiunii Puterea a patra de la postul TV N4, citat de IPN.

Igor Dodon vrea ca cetatenii romani care pledeaza pentru unirea R. Moldova cu Romania sa fie declarati persona non grata: Unire nu o sa fie

Igor Dodon a anuntat miercuri, 5 septembrie, ca si-ar dori ca cetatenii straini care pledeaza pentru unirea Republicii Moldova cu oricare alt stat sa fie declarati persona non grata. Presedintele tarii a dat de inteles ca la acest lucru se va ajunge, odata ce socialistii vor prelua guvernarea la Chisinau.

Socialistii confirma sprijinul pentru Igor Dodon. Rezolutia adoptata de Congresul Republican al PSRM

Consiliul Republican al Partidului Socialistilor din Republica Moldova PSRM), intrunit miercuri, 5 septembrie, a adopat o Rezolutie prin care anunta ca socialistii confirma intregul sprijin pentru presedintele tarii, Igor Dodon, si lanseaza campania de inaintare a reprezentantilor sai in circumscriptiile electorale uninominale pentru parlamentarele din februarie 2019.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )