Libnet.ro
UNICEF

14:00

iHunt - tot mai aproape de listarea pe AeRO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
iHunt - tot mai aproape de listarea pe AeRO

IHunt Technology este tot mai aproape de listarea pe platforma AeRO a Bursei de Valori Bucuresti BVB) in conditiile in care, la mijlocul acestei saptamani, Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a emis Certificatul de inregistrare a actiunilor companiei in vederea admiterii la tranzactionare pe Sistemul Alternativ administrat de BVB. continuă pe Ziarul Bursa

BILANT 3 ani cu Gabriela Firea la Primaria Capitalei: RADET a intrat in faliment, bucurestenii raman tot mai des fara apa calda, problemele de trafic si poluare s-au acutizat

Dupa 3 ani cu Gabriela Firea la conducerea Primariei Capitalei, bilantul este unul dezmagitor. in loc ca marile probleme ale orasului - traficul, poluarea, declinul sistemului centralizat de incalzire - sa gaseasca rezolvare, acestea s-au acutizat fie din lipsa de actiune, fie din cauza unor decizii ineficiente sau luate tarziu. Concret, RADET a intrat in faliment, nu s-au facut investitiile necesare in retea, iar din cauza avariilor bucurestenii raman tot mai des fara apa si caldura. Si in ceea ce priveste traficul si poluarea, lucrurile s-au acutizat.

Glami: Magazinele online devin tot mai constiente de importanta unui canal de performance marketing

Piata de fashion online s-a maturizat si educat in ultimii ani, magazinele online fiind tot mai constiente de necesitatea de a fi prezente pe cat mai multe canale de vanzare si, implicit, de importanta unui canal de performance marketing, considera.

Angela Similea si Corina Chiriac au mai doborat un mit. Care este, de fapt, relatia dintre cele doua artiste

Angela Similea si Corina Chiriac, prietene la catarama! Cele doua iubite artiste ale anilor 80, desi au fost rivale o perioada, pare ca au ingropat adanc securea razboiului. Angela Similea si Corina Chiriac s-au impacat! Cele doua mari artiste care pareau ca nu pot empatiza sau rezona deloc, au gasit secretul pentru o relatie adevarata [] .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )