Libnet.ro
UNICEF

21:45

IJ: Traian Basescu a incalcat, din nou, independenta justitiei, prin afirmatiile publice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
IJ: Traian Basescu a incalcat, din nou, independenta justitiei, prin afirmatiile publice

Fostul presedinte Traian Basescu a incalcat, din nou, independenta justitiei, dupa ce a spus la un post de televiziune ca Inspectia Judiciara si CSM au devenit o maciuca care se aplica in gura oricarei persoane vorbeste despre actul de. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu a incalcat din nou independenta Justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara, dupa declaratiile facute de fostul presedinte Traian Basescu in cadrul unei emisiuni televizate, se arata intr-un comunicat de presa remis de CSM.

Traian Basescu si Kelemen Hunor au afectat din nou independenta Justitiei

Inspectia Judiciara a constatat din nou ca fostul presedinte Traian Basescu si deputatul UDMR Kelemen Hunor au afectat independenta justitiei, potrivit purtatorului de cuvant al institutiei, Tamara Manea.

Traian Basescu il ataca din nou pe Victor Ponta: Victor Viorel, mai stii povestea cu sapatul gropii si cine cade in ea?

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza, duminica, un nou atac la adresa premierului Victor Ponta, despre care spune ca are o obsesie numita Traian Basescu si caruia ii aminteste povestea cu sapatul gropii altuia.

Inspectia Judiciara: Traian Basescu a afectat independenta justitiei

Traian Basescu a afectat independenta justitiei pentru ca a atacat modul in care actioneaza procurorii, a decis Inspectia Judiciara. Raportul Inspectiei Judiciare va fi analizat marti in plenul CSM. CSM a mai.

Inspectia judiciara: Traian Basescu a afectat independenta justitiei prin declaratiile facute cu privire la CSM si Inspectia judiciara

Inspectia Judiciara a stabilit luni ca fostul presedinte Traian Basescu a incialcat independenta justitiei prin afirmatiile facute in cadrul unei emisiuni difuzate de B1 TV. Ca urmare a mesajelor publice.

Inspectia Judiciara: Kelemen Hunor a afectat independenta justitiei

Declaratiile publice ale lui Kelemen Hunor la adresa condamnarilor din dosarul privatizarilor strategice au afectat independenta justitiei, a stabilit Inspectia Judiciara IJ).

Traian Basescu, mesaj pentru Ponta: Obsesia lui Viorel s-a rafinat devenind Basescu la puscarie. N-ai sa reusesti pentru ca n-am incalcat legea

Traian Basescu afirma, intr-un mesaj postat pe contul sau de facebook, ca Victor Ponta are o obsesie la adresa sa, pe care o face publica peste tot de cate ori are ocazia. Fostul presedinte subliniaza ca in ciu.

Traian Basescu: Mi s-a parut ca a pornit un festival al catuselor. Trebuie respectat dreptul omului la libertate si decenta

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat, facand referire la oamenii pe care i-a numit in fruntea justitiei Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi, Livia Stanciu), si de care a ramas dezamagit la putin timp.

Capatana, nou atac la adresa lui Traian Basescu: Are un caracter INFECT!

La iesirea de la instanta din Constanta, Marian Capatana a lansat un nou atac la adresa fostului presedinte, Traian Basescu. Acesta a spus ca Traian Basescu este singurul vinovat pentru tot ceea ce s-a intam.

Basescu ataca din nou: Victor Viorel, mai stii povestea cu sapatul gropii si cine cade in ea?

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat, duminica, un nou atac la adresa prim-ministrului Victor Ponta, despre care spune ca are o obsesie numita Traian Basescu si caruia ii aminteste povestea cu sapatul gropii altuia.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )