Libnet.ro
UNICEF

05:30

Inspectia Judiciara: Kelemen Hunor a afectat independenta justitiei

România Liberă România Liberă,
Inspectia Judiciara: Kelemen Hunor a afectat independenta justitiei

Declaratiile publice ale lui Kelemen Hunor la adresa condamnarilor din dosarul privatizarilor strategice au afectat independenta justitiei, a stabilit Inspectia Judiciara IJ). continuă pe România Liberă

Inspectia Judiciara: Traian Basescu a afectat independenta justitiei

Traian Basescu a afectat independenta justitiei pentru ca a atacat modul in care actioneaza procurorii, a decis Inspectia Judiciara. Raportul Inspectiei Judiciare va fi analizat marti in plenul CSM. CSM a mai.

Inspectia judiciara: Traian Basescu a afectat independenta justitiei prin declaratiile facute cu privire la CSM si Inspectia judiciara

Inspectia Judiciara a stabilit luni ca fostul presedinte Traian Basescu a incialcat independenta justitiei prin afirmatiile facute in cadrul unei emisiuni difuzate de B1 TV. Ca urmare a mesajelor publice.

Traian Basescu si Kelemen Hunor au afectat din nou independenta Justitiei

Inspectia Judiciara a constatat din nou ca fostul presedinte Traian Basescu si deputatul UDMR Kelemen Hunor au afectat independenta justitiei, potrivit purtatorului de cuvant al institutiei, Tamara Manea.

Basescu a incalcat din nou independenta Justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara, dupa declaratiile facute de fostul presedinte Traian Basescu in cadrul unei emisiuni televizate, se arata intr-un comunicat de presa remis de CSM.

IJ: Traian Basescu a incalcat, din nou, independenta justitiei, prin afirmatiile publice

Fostul presedinte Traian Basescu a incalcat, din nou, independenta justitiei, dupa ce a spus la un post de televiziune ca Inspectia Judiciara si CSM au devenit o maciuca care se aplica in gura oricarei persoane vorbeste despre actul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )