Libnet.ro
UNICEF

16:00

IKEA a cumparat teren pentru al doilea magazin din Romania. Unde va fi situat

Adevărul Adevărul,
IKEA a cumparat teren pentru al doilea magazin din Romania. Unde va fi situat

IKEA Romania a cumparat terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin din tara noastra, acesta urmand a fi ridicat tot in Bucuresti, la iesirea spre autostrada A2, a anuntat compania. continuă pe Adevărul

Compania Ikea va deschide al doilea magazin din Romania

IKEA a cumparat, vineri, terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin din Romania. Magazinul va fi deschis tot in Bucuresti, in zona bulevardului Pallady din sectorul 3, a anuntat retailerul suedez de mobilier si decoratiuni.

IKEA Romania a cumparat terenul pentru al doilea magazin, tot in Bucuresti

Compania IKEA Romania a cumparat vineri un teren terenul pe care urmeaza sa fie construit cel de-al doilea magazin din Romania al lantului suedez. Terenul are o suprafata de aproximativ 13,7 hectare si este situat in estul Capitalei, pe Bulevardul Pallady, nr. 57, in Sectorul 3.

IKEA va deschide al doilea magazin din tara noastra

Compania IKEA Romania a cumparat vineri, 12 iunie 2015, terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin IKEA din tara noastra, potrivit unui comunicat remis redactiei.

IKEA a cumparat teren pentru deschiderea celui de-al doilea magazin din Bucuresti

IKEA Romania a cumparat in Sectorul 3 un teren cu suprafata de 13,7 hectare pentru construirea celui de-al doilea magazin din Capitala, arata compania intr-un comunicat. Valoarea achizitiei este.

IKEA a cumparat terenul pentru al doilea magazin: unde va fi amplasat

IKEA Romania a cumparat vineri terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin din Romania, elucidand astfel misterul care sta pe buzele tuturor de ani: unde va fi a doua unitate a retailerului.

Wild card-uri pentru trei jucatoare din Romania la turneul WTA de la Bucuresti

Organizatorii turneului WTA de la Bucuresti au anuntat, vineri, catre cine vor merge cele trei invitatii din acest an.

Egiptul a cumparat 120.000 de tone de grau de la doua companii din Romania

Autoritatea Generala pentru Aprovizionare din Egipt a cumparat 120. 000 de tone de grau de la doua companii din Romania si alte 60. 000 de tone de la o companie din Rusia, livrarea urmand sa aiba loc in perioda 15-31 iulie, potrivit Reuters.

infrangeri pentru tricolore, la CE Baschet din Romania si Ungaria

Nationala de baschet feminin a Romaniei a suferit trei infrangeri consecutive la Campionatul European, organizat in Romania si Ungaria. Tricolorele au cedat ultima data in fata Frantei.

Vicepresedintele Colegiului Medicilor din Romania: Sistemul electronic raspunde cu greseli, se blocheaza cardul

Cardurile de sanatate se blocheaza, pentru ca sistemul informatic nu functioneaza bine si da erori, potrivit vicepresedintelui Colegiului Medicilor din Romania, Mircea Cinteza. Sistemul electronic pe care.

Doi tunisieni au fost expulzati din Romania, dupa ce au fost acuzati de propaganda pentru ISIS (VIDEO)

Doi cetateni tunisieni au fost, vineri, expulzati din Romania, dupa ce au fost acuzati de propaganda pentru ISIS, informeaza B1 TV. Sorin Sava, purtator de cuvant SRI, a declarat ca cei doi tunisieni au venit .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )