Libnet.ro
UNICEF

15:15

IKEA va deschide al doilea magazin din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IKEA va deschide al doilea magazin din tara noastra

Compania IKEA Romania a cumparat vineri, 12 iunie 2015, terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin IKEA din tara noastra, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Compania Ikea va deschide al doilea magazin din Romania

IKEA a cumparat, vineri, terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin din Romania. Magazinul va fi deschis tot in Bucuresti, in zona bulevardului Pallady din sectorul 3, a anuntat retailerul suedez de mobilier si decoratiuni.

IKEA a cumparat teren pentru deschiderea celui de-al doilea magazin din Bucuresti

IKEA Romania a cumparat in Sectorul 3 un teren cu suprafata de 13,7 hectare pentru construirea celui de-al doilea magazin din Capitala, arata compania intr-un comunicat. Valoarea achizitiei este.

IKEA a cumparat teren pentru al doilea magazin din Romania. Unde va fi situat

IKEA Romania a cumparat terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin din tara noastra, acesta urmand a fi ridicat tot in Bucuresti, la iesirea spre autostrada A2, a anuntat compania.

IKEA Romania a cumparat terenul pentru al doilea magazin, tot in Bucuresti

Compania IKEA Romania a cumparat vineri un teren terenul pe care urmeaza sa fie construit cel de-al doilea magazin din Romania al lantului suedez. Terenul are o suprafata de aproximativ 13,7 hectare si este situat in estul Capitalei, pe Bulevardul Pallady, nr. 57, in Sectorul 3.

IKEA a cumparat terenul pentru al doilea magazin: unde va fi amplasat

IKEA Romania a cumparat vineri terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin din Romania, elucidand astfel misterul care sta pe buzele tuturor de ani: unde va fi a doua unitate a retailerului.

iSTYLE a deschis un nou magazin in Bucuresti Mall

Distribuitorul Apple iSTYLE a inaugurat, la finalul saptamanii trecute, al cincilea magazin din tara noastra, in Bucuresti Mall Romania, potrivit unui comunicat de presa.

Avertizare meteo valabila de duminica pana marti seara. Canicula, vijelii, ploi torentiale cu fulgere si chiar grindina in mare parte din tara

Canicula va persista duminica si luni in mai multe zone din tara si, totodata, de duminica pana marti seara, vor cadea ploi torentiale, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului, potrivit unei noi informari emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

VIDEO Mini-tornada deasupra Galatiului. Fenomenul este tot mai intalnit in tara noastra

Un galatean a surprins, seara trecuta, un vartej care s-a ridicat la zeci de metri in aer si care semana cu o tornada. Imaginile au fost surprinse din balconul unui bloc turn. Mini-tornada a fost vizibila si pe soseaua de centura a orasului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )