Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ikea vrea sa deschida al doilea magazin din Bucuresti pana la final de 2018. Compania a ales constructorul

Hotnews Hotnews,
 Ikea vrea sa deschida al doilea magazin din Bucuresti pana la final de 2018. Compania a ales constructorul

IKEA a anuntat ca a incheiat procesul de selectie pentru principalul constructor al magazinului de pe bulevardul Theodor Pallady, fiind vorba despre antreprenorul general Bog65506;Art. IKEA va investi aproximativ 80 de milioane de euro in cel de-al doilea magazin din Bucuresti, care va avea o suprafata de peste 37. 000 de metri patrati si va angaja aproximativ 300 de persoane. continuă pe Hotnews

IKEA va investi 80 de milioane de euro pentru al doilea magazin din Bucuresti

IKEA a anuntat ca cel de-al doilea magazin din tara noastra, situat pe bulevardul Theodor Pallady, va fi construit de antreprenorul general Bog 'Art, iar odata cu incheierea licitatiei se afla mai aproape de inceperea constructiei. Compania anunta ca investitia va fi de 80 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Cand se deschide al doilea magazin IKEA din Bucuresti. A fost ales constructorul pentru investitia care seridica la 80 de milioane de euro

Retailerul suedez de mobila si decoratiuni interioare IKEA a anuntat ca cel de-al doilea magazin din Romania, situat pe bulevardul Theodor Pallady,va fi construit de antreprenorul general BogArt, iar investitia se ridica la 80 de milioane de euro.

IKEA va angaja 300 de oameni in al doilea sau magazin din Bucuresti, o investitie de 80 mil. euro

Constructorul magazinului IKEA de pe bulevardul Theodor Pallady este compania Bog`Art, in calitate de antreprenor general.

Jaf la un magazin din Timis. Hotii au fugit cu sute de mii de lei

Seiful unui magazin din Giarmata, judetul Timis, a fost spart de mai multi hoti care au reusit sa fuga cu sute de mii de lei.

Jaf la un magazin din judetul Timis. Hotii au furat din seif o suma mare de bani

Seiful unui magazin din localitatea Giarmata, judetul Timis, a fost spart, in noaptea de joi spre vineri, hotii reusind sa fuga cu sute de mii de lei. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului.

ILDC investeste 6 milioane euro in cel de-al doilea bloc din Estic Park

Dezvoltatorii ansamblului rezidential Estic Park incep lucrarile la cel de-al doilea bloc din cadrul complexului, dupa ce, in primele luni ale anului, au vandut 70% din prima faza a proiectului.

34 de statii de tramvai din Bucuresti vor avea acoperis verde

Acoperisul statiei de tramvai Sf. Gheorghe din Bucuresti a fost acoperit cu vegetatie urmand ca alte 34 de statii din Bucuresti sa fie amenajate la fel in cadrul proiectului Statii verzi, initiat de Asociatia pentru Responsabilitate Sociala Plan B, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si al RATB.

Universitatea din Bucuresti, ingrijorata de decizia Ministerului Educatiei de a reintroduce manualul unic: Impact negativ major asupra dezvoltarii si educarii tinerilor

Universitatea din Bucuresti se declara ingrijorata de decizia Ministerului Educatiei Nationale de a renunta la manualele alternative pentru elevii din invatamantul preuniversitar si de a reintroduce manualul unic si atrage atentia asupra impactului negativ major pe care manualul unic il va avea asupra dezvoltarii si educarii tinerilor romani.

O tanara din Bucuresti si-a cheltuit toata averea pentru a arata ca Bianca Dragusanu! Cum arata dupa zeci de operatii

Alina Grigore, o tanara din Bucuresti, a facut tot posibilul ca sa arate precum Bianca Dragusanu. Alina a apelat inclusiv la bisturiu, scrie fanatik. ro. Toate operatiile au fost platite de iubitul.

Solutia primarului Gabriela Firea pentru traficul infernal din Bucuresti: Vom demara in scurt timp un proiect pilot prin care elevii sa fie transportati la scoala cu autobuzele

Pentru a reduce aglomeratia la orele de varf, cand parintii isi duc si isi iau copii de la crese, scoli, gradinite, primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea sa lanseze un proiect prin care elevii sa fie transportati la scoala cu autobuzele RATB. Beneficiarii proiectului pilor vor fi elevii Scolii nr. 141 din sectorul 5.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )