Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iker Casillas a fost externat: Cel mai important lucru este ca sunt aici

Hotnews Hotnews,
 Iker Casillas a fost externat: Cel mai important lucru este ca sunt aici

Portarul echipei FC Porto, Iker Casillas, care a suferit un infarct miocardic la un antrenament, a fost externat luni, informeaza BBC. Acesta a declarat ca nu stie ce ii rezerva viitorul, insa nu va mai juca in acest sezon. continuă pe Hotnews

Scrisoare EMOTIONANTA pentru Iker Casillas, de la cel mai mare RIVAL al sau: CAMPIONUL nostru mondial cu numarul unu pe spate

Iker Casillas a suferit un infarct miocardic, miercuri, in timpul antrenamentelor de la echipa sa de club, dar a fost salvat de interventia rapida a medicului de la FC Porto.

Avengers: Endgame a depasit cel mai important prag al incasarilor

Avengers: Endgame se pregateste sa devina cel mai profitabil film din toate timpurile, dupa cel de-al doilea weekend in cinematografele din intreaga lume. Nu a inceput bine saptamana si.

A fost inaugurat cel mai inalt, rapid si lung montagne russe de tip dive din lume

Montagne russe-ul dive Yukon Striker a fost inaugurat vinerea aceasta si are aproximativ 75 de metri inaltime. Acesta se afla in Canada, in parcul de distractii Wonderland, la nord de Toronto, relateaza CNN.

Sara Carbonero a vorbit despre situatia medicala a sotului sau, Iker Casillas. Cand ar putea fi externat portarul

Portarul echipei FC Porto, Iker Casillas, care a suferit un infarct miocardic la un antrenament, ar putea fi externat la inceputul saptamanii viitoare.

Digisport: il implora sa se retraga! Casillas, scrisoare emotionanta primita de la cel mai mare rival, dupa infarctul suferit

Iker Casillas a suferit un infarct miocardic in timpul antrenamentului de miercuri, insa a fost salvat de intreventia prompta a medicului lui FC Porto.

Medic: Infectiile din spitale, transmise cel mai frecvent prin mainile personalului medical

Infectiile asociate actului medical din spitale se transmit, cel mai frecvent, prin intermediul mainilor personalului medical, iar spalatul pe maini este esential pentru prevenirea fenomenului, a declarat, luni, directorul de ingrijiri al Spitalului 'Victor Babes' din Capitala, Cornelia Nastase.

Avengers: Endgame, cel mai de succes film din toate timpurile. A incasat doua miliarde de dolari in doar doua saptamani!

Avengers: Endgame a avut premiera in urma cu doar doua saptamani si deja a obtinut incasari de doua miliarde de dolari, ajungand astfel unul dintre cele mai de succes filme din toate timpurile! .

Harvey Elliott (Fulham) a devenit cel mai tanar debutant din istoria Premier League

Harvey Elliot 16 ani) a devenit, sambata, cel mai tanar debutant din istoria Premier League, in meciul pierdut de echipa sa, Fulham, contra lui Wolverhampton, scor 0-1.

Avengers: Endgame ar putea deveni cel mai bun film: unde e in topul IMDb

Avengers: Endgame are mari sanse sa devina cel mai profitabil film din toate timpurile. in acelasi timp insa, se pare ca a multumit criticii si fanii. La mai putin de o saptamana dupa.

Mattia Montini, cel mai bun marcator in 2019

Atacantul italian Mattia Montini este cel mai bun marcator din Liga 1 Betano in acest an calendaristic.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )