Libnet.ro
UNICEF

09:00

Avengers: Endgame a depasit cel mai important prag al incasarilor

Playtech Playtech,
Avengers: Endgame a depasit cel mai important prag al incasarilor

Avengers: Endgame se pregateste sa devina cel mai profitabil film din toate timpurile, dupa cel de-al doilea weekend in cinematografele din intreaga lume. Nu a inceput bine saptamana si. continuă pe Playtech

Avengers: Endgame a depasit Titanic in topul filmelor cu cele mai mari incasari: recordul, stabilit in doar 11 zile

Cel de-al patrulea si ultimul film din franciza Avengers, Endgame, a depasit pragul de incasari de doua miliarde de dolari in 11 zile, devenind al doilea cel mai profitabil film din istorie.

Iker Casillas a fost externat: Cel mai important lucru este ca sunt aici

Portarul echipei FC Porto, Iker Casillas, care a suferit un infarct miocardic la un antrenament, a fost externat luni, informeaza BBC. Acesta a declarat ca nu stie ce ii rezerva viitorul, insa nu va mai juca in acest sezon.

Avengers: Endgame, peste Titanic, in topul filmelor cu cele mai mari incasari. Record doborat in doar 11 zile

Avengers: Endgame a stabilit record dupa record, iar cand vine vorba de sumele incasate, a depasit chiar si celebrul film Titanic. S-a creat o adevarata isterie globala cu ultimul film din franciza Avengers. A fost cel de-al patrulea film din aceasta serie si, cu toate ca au trecut abia 11 zile de la la premiera [] .

Avengers: Endgame, cel mai de succes film din toate timpurile. A incasat doua miliarde de dolari in doar doua saptamani!

Avengers: Endgame a avut premiera in urma cu doar doua saptamani si deja a obtinut incasari de doua miliarde de dolari, ajungand astfel unul dintre cele mai de succes filme din toate timpurile! .

Avengers: Endgame ar putea deveni cel mai bun film: unde e in topul IMDb

Avengers: Endgame are mari sanse sa devina cel mai profitabil film din toate timpurile. in acelasi timp insa, se pare ca a multumit criticii si fanii. La mai putin de o saptamana dupa.

Avengers: Endgame mai rupe un record: cel mai popular film pe Twitter

Deja am aflat caAvengers: Endgame a doborat recordulTitanic in ceea ce priveste incasarile si este pe cale sa doboare siAvatar drept cel mai profitabil film din toate timpurile.

Avengers: Endgame mai doboara un record: unde e cel mai popular film

Deja am aflat caAvengers: Endgame a doborat recordulTitanic in ceea ce priveste incasarile si este pe cale sa doboare siAvatar drept cel mai profitabil film din toate timpurile.

intelesul secret al acestei replici din Avengers: Endgame te va emotiona

Avengers: Endgame s-a lansat de curand si s-a lasat cu multe lacrimi in salile de cinema de pretutindeni. O replica anume a furat inimile tuturor, insa ea ascunde mai multe decat ai.

Avengers: Endgame si calatoriile in timp: cum functioneaza

La finalul filmului Avengers: Infinity War, jumatate din fiintele vii din univers au fost decimate de Thanos cu un simplu pocnit din degete. in Avengers: Endgame, eroii au cautat cumva sa.

Avengers: Endgame, dat la TV: unde s-a vazut versiunea piratata

La doar o zi dupa premiera internationala, administratorii unui post de televiziune prin cablu au decis sa difuzeze Avengers: Endgame la TV. Desi pirateria este o broblema globala ce.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )