Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ilan Laufer a demisionat din functia de consilier onorific. Este furios pe Viorica Dancila

Playtech Playtech,
Ilan Laufer a demisionat din functia de consilier onorific. Este furios pe Viorica Dancila

Ilan Laufer a demisionat din functia de consilier onorific in Guvernul Gancila, pe care a primit-o in decembrie 2018. Oficialul este furios pe prim-ministru. Vizita in SUA a lui Dancila, marul discordiei. Ilan Laufer a demisionat din functia de consilier onorific Ilan Laufer, numit consilier onorific in Guvernul Vioricai Dancila, functie neremunerata, in data de . continuă pe Playtech

Ilan Laufer demisioneaza din functia de consilier onorific, dupa ce Dancila nu l-a invitat sa o insoteasca in vizita in SUA

Ilan Laufer anunta miercuri ca a demisionat din functia de consilier onorific al premierului Viorica Dancila, intrucat nu a fost invitat, in aceasta calitate, sa o insoteasca pe sefa Guvernului la vizita in Statele Unite. Mai mult, spune Laufer, Dancila nu s-a intalnit cu el nici in calitate de presedinte al organizatiei PSD SUA.

Ilan Laufer a demisionat din functia de consilier onorific al premierului Dancila, dupa ce nu l-a invitat sa o insoteasca in vizita in SUA

Ilan Laufer a anuntat ca a demisionat din functia de consilier onorific al premierului Viorica Dancila. Acesta nu a fost invitatsa o insoteasca pe sefa Guvernului la vizita in Statele Unite. Ma.

Ilan Laufer si-a dat demisia din functia de consilier onorific pe motiv ca a fost ignorat de Dancila in SUA

Consilierul onorific al premierului Dancila, Ilan Laufer, care detine si functia de presedinte al PSD SUA, anunta ca demisioneaza din functii, intrucat nu a fost invitat sa faca parte din delegatia Vioricai Dancila la vizita in America, desi se afla de un an de zile in Statele Unite ale Americii si cunoaste romanii de acolo, mediul de afaceri si problemele care ar trebui rezolvate.

Ilan Laufer demisioneaza din functia de consilier al Vioricai Dancila: Totul a pornit de la controversata vizita in SUA a premierului

Aflata in vizita in SUA, Viorica Dancila a ramas fara unul dintre consilierii sai onorifici. Este vorba despre liderul PSD SUA Ilan Laufer, pree care a anuntat miercuri seara, pe Facebook, ca a demisionat di.

Sorin Dimitriu a demisionat din conducerea CCIB

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Sorin Dimitriu, a depus demisia din functia de conducere a camerei bucurestene, transmite un comunicat remis Redactiei noastre.

MAE confirma ca agresorul din orasul britanic Luton este cetatean roman

Ministerul de Externe a confirmat luni, pentru Mediafax, ca barbatul care a atacat cu brutalitate trei femei in timpul unui jaf intr-o locuinta din orasul britanic Luton este cetatean roman. MAE transmite ca ancheta e in curs de desfasurare, iar subiectul e urmarit de Ambasada Romaniei la Londra.

Senatorul Emanoil Savin A DEMISIONAT din PSD exact in momentul in care partidul a anuntat PROMOVAREA lui

Senatorul Emanoil Savin si-a anuntat demisia din PSD exact in momentul in care liderii social-democrati anuntasera promovarea sa in functia de presedinte al Comisiei de Aparare in locul lui Mihai.

Senatorul Emanoil Savin a demisionat din PSD

Senatorul Emanoil Savin a demisionat miercuri din grupul PSD, anuntul fiind facut in plenul Senatului.

Senatorul Emanoil Savin, finul lui Dragnea, a demisionat din PSD exact in momentul in care partidul se pregatea sa-l promoveze

SEmanoil Savin si-a anuntat, miercuri, demisia exact in momentul in care PSD se pregatea sa-l promoveze. in plenul Senatului, PSD a anuntat intentia de a-l numi pe Savin presedinte al Comisiei de Aparare in locul lui Mihai Fifor. Imediat dupa acest anunt, senatorul PSD a anuntat ca demisioneaza din PSD si va activa ca independent.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )