Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilan Laufer, ministrul pentru mediul de afaceri: Mai multi producatori auto sunt interesati de regiune, iar Romania reprezinta o optiune serioasa. Suntem in discutii destul de avansate

Hotnews Hotnews,
 Ilan Laufer, ministrul pentru mediul de afaceri: Mai multi producatori auto sunt interesati de regiune, iar Romania reprezinta o optiune serioasa. Suntem in discutii destul de avansate

Mai multi producatori auto importanti sunt interesati de regiunea noastra pentru a deschide uzine auto, iar Romania reprezinta o optiune serioasa si are multe avantaje, a spus ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, prezent la conferinta Romanian Automotive Summit. El a spus pentru HotNews ca s-au purtat discutii cu cel putin doua companii si ca la anul acestea vor decide in ce tara isi vor instala unitatile de productie. Zona de Vest a tarii starneste cel mai mare interes, fiindca acolo se simt mult mai putin problemele cu infrastructura. continuă pe Hotnews

Motivul surprinzator pentru care cei mai multi oameni fac cancer

Un studiu nou efectuat la Universitatea John Hopkins a descoperit un motiv surprinzator pentru care atat de multi oameni fac cancer. Unele tipuri de cancer apar mai des decat altele pentru ca celulele.

Ministrul Ilan Laufer: Firmele nu vor mai fi amendate de autoritati la primul control, daca neregulile nu sunt grave

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, a declarat ca firmele nu vor mai fi sanctionate de autoritati la primul control, daca neregulile nu sunt grave, ci vor avea la dispozitie 90 de zile pentru a se conforma, odata cu intrarea in vigoare a Legii prevenirii.

Start-up Nation 2017: Laufer anunta ridicarea tuturor clauzelor suspensive din contractele de finantare

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, a anuntat, luni, la Ploiesti, ca a emis un ordin pentru ridicarea tuturor clauzelor suspensive din contractele de finantare ale beneficiarilor din programul Start Up Nation, prin care statul ofera fonduri nerambursabile de maximum 200. 000 de lei fiecare unor inreprinderi mici si mijlocii noi.

Arbitrajul o oportunitate pentru mediul de afaceri

Conferinta How to Build Trust in Institutional Arbitration a reunit vorbitori internationali de marca care au relatat din experienta lor in arbitrajul international si au prezentat aspecte practice legate de arbitraj. Au fost prezentate solutii pentru cum functioneaza arbitrajul cross-border si particularitatile diferitelor jurisdictii, care sunt principiile fundamentale ale arbitrajului, teme actuale legate de acest aspect, dar si evolutia viitoare a arbitrajului.

VIDEO Educatoarea vranceana care a agresat mai multi copii, internata intr-o clinica de psihiatrie

O educatoare din localitatea Vrancioaia, filmata de un parinte in timp ce lovea mai multi copii si suspendata in urma scandalului, dar apoi reprimita la catedra, trebuie sa se interneze intr-o clinica pentru evaluare psihiatrica.

Incepe batalia pentru sefia Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei: Sunt 21 de candidati, dintre care mai multi deputati, angajati ai ANRE, consilieri judeteni si experti

Parlamentul a primit pana luni 21 de candidaturi pentru functiile de presedinte, vicepresedinte si doua functii de membri simpli in Comitetul de Reglementare al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Numirile ar trebui facute in aceasta saptamana in conditiile in care mandatele presedintelui, vicepresedintelui si celor doi membri expira pe 23 octombrie. Potrivit unor surse HotNews. ro, exista si posibilitatea ca aceste mandate sa fie prelungite pana la numirea unor noi sefi, prin Ordonanta de Urgenta, in conditiile in care nu ar fi fost luata inca o decizie politica legata de numele viitorului presedinte. Pe lista candidatilor se afla actualii sefi ANRE, parlamentari, consilieri judeteni, angajati ai ANRE, angajati in companii energetice si specialisti.

Nu trebuie sa transformam toti contribuabilii in evazionisti, numai de dragul de a aduce mai multi bani la buget

Fostul ministru de Finante Gheorghe Ialomitianu considera ca avem o crestere economica nesustenabila, care nu aduce mai multi bani la buget. in opinia sa, unele masuri propuse de guvernanti, precum split TVA, dividendele suplimentare de la companiile de stat, modificarea Pilonului II de pensii private sunt gresite.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )