Libnet.ro
UNICEF

19:00

Motivul surprinzator pentru care cei mai multi oameni fac cancer

Antena3 Antena3,
Motivul surprinzator pentru care cei mai multi oameni fac cancer

Un studiu nou efectuat la Universitatea John Hopkins a descoperit un motiv surprinzator pentru care atat de multi oameni fac cancer. Unele tipuri de cancer apar mai des decat altele pentru ca celulele. continuă pe Antena3

Motivul tulburator pentru care o tanara si-a taiat rochia de mireasa, imediat dupa nunta

Rochia de mireasa este deosebit de importanta pentru orice femeie, chiar si dupa ceremonia casatoriei, motiv pentru care multe dintre acestea resping trendul: Trash the dress. insa o tacirc.

Spitalul in care lucreaza mai multi roboti. Fiecare face munca a patru oameni

Cum ar fi sa mergi pe holurile spitalului si sa dai nas in nas cu un robot care cara diverse chestii? Ei bine, asa ceva se intampla deja intr-o unitate medicala din China, scrie Revista CARIERE.

Ilan Laufer, ministrul pentru mediul de afaceri: Mai multi producatori auto sunt interesati de regiune, iar Romania reprezinta o optiune serioasa. Suntem in discutii destul de avansate

Mai multi producatori auto importanti sunt interesati de regiunea noastra pentru a deschide uzine auto, iar Romania reprezinta o optiune serioasa si are multe avantaje, a spus ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, prezent la conferinta Romanian Automotive Summit. El a spus pentru HotNews ca s-au purtat discutii cu cel putin doua companii si ca la anul acestea vor decide in ce tara isi vor instala unitatile de productie. Zona de Vest a tarii starneste cel mai mare interes, fiindca acolo se simt mult mai putin problemele cu infrastructura.

Un premier care nu tine minte ce spune nici de dimineata pana seara. Cum au iesit cei mai importanti oameni din stat dupa ultimul conflict politic

Scena politica a fost martora in ultima saptamana a unui scandal politic urias pornit, din nou, din interiorul PSD ca urmare. Premierul Mihai Tudose a pornit saptamana trecuta extrem de dur.

Un premier care nu tine minte ce spune nici de dimineata pana seara. Cum au iesit cei mai importanti oameni din stat dupa ultimul conflict politic

Scena politica a fost martora in ultima saptamana a unui scandal politic urias pornit, din nou, din interiorul PSD ca urmare. Premierul Mihai Tudose a pornit saptamana trecuta extrem de dur.

STUDIU Romania se-ngrasa. Un milion de romani mananca o data pe zi. Cei mai multi nu constientizeaza ca au probleme cu excesul ponderal

Peste 55% din romani au mai multe kilograme decat ar trebui. Asa arata cel mai recent studiu Omnibus, conform caruia un milion de romani mananca o data pe zi.

VIDEO Educatoarea vranceana care a agresat mai multi copii, internata intr-o clinica de psihiatrie

O educatoare din localitatea Vrancioaia, filmata de un parinte in timp ce lovea mai multi copii si suspendata in urma scandalului, dar apoi reprimita la catedra, trebuie sa se interneze intr-o clinica pentru evaluare psihiatrica.

Topul Forbes al celor mai bine platite celebritati din Europa. O scriitoare a castigat cei mai multi bani in 2017 FOTO

Revista Forbes a realizat un top al celor mai bine platite celebritati din Europa, din anul 2017, care include scriitori, cantareti, sportivisi vedete de televiziune.

Situatie de cascadorii rasului la Bruxelles. Motivul pentru care Kovesi a fost intrerupta de mai multe ori in timpul dezbaterii

Situatie de cascadorii rasului la Bruxelles, unde sefa DNA a fost invitata la o dezbatere pe tema anticoruptiei. Laura Codruta Kovesi a incercat de mai multe ori sa vorbeasca, dar nu a reusit.

Seful de la Hollywood, dat afara! Lista de vedete pe care a incercat sa le molesteze!

Harvey Weinstein, producator de film, unul din cei mai influenti oameni de la Hollywood, a fost dat afara din Academy of Motion Picture Arts and Sciences, dupa ce vedete feminine de top au gasit curajul de a divulga faptul ca au fost agresate sexual de acesta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )