Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ilan Laufer renunta la PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ilan Laufer renunta la PSD

Ilan Laufer, fost ministru al Mediului de Afaceri, a anuntat azi printr-o postare pe reteaua sociala Facebook ca paraseste Partidul Social Democrat. continuă pe Ziarul Bursa

Ilan Laufer a anuntat ca pleaca din PSD: Reforma din PSD a inceput cu un CEx paralel si s-a incheiat cu un blitzkrieg

Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, a anuntat miercuri ca a decis sa-si dea demisia din PSD. Acesta este nemultumit de faptul ca in interiorul partidului exista un CEx paralel si ca reforma a fost omorata inca din fasa.

Ilan Laufer: Cauza votului anti-PSD din diaspora este episodul din 10 august si proasta gestionare a acestui subiect

Ilan Laufer, fost consilier al Vioricai Dancila pe vremea cand era premier, vorbeste, luni, despre un moment foarte dificil pentru PSD care a obtinut cel mai mic scor la alegerile prezidentiale. Acesta considera ca este nevoie de o reforma adevarata in cadrul partidului si de un congres, dar asta inseamna sanse reale pentru toti social-democratii.

Ilan Laufer demisioneaza din PSD: REFORMA a inceput cu un CEX paralel si s-a incheiat cu un blitzkrieg pentru preluarea puterii in partid

Ilan Laufer, fost ministru al IMM-urilor in perioada guvernului Tudose, si-a anuntat demisia din PSD acuzand felul in care a fost schimbata conducerea partidului. Acesta isi incepe insa postarea cu o.

Ilan Laufer demisioneaza din PSD: Lupta pentru reforma a fost omorata in fasa

Ilan Luafer a anuntat miercuri ca demisioneaza din PSD, acuzand faptul ca reforma din partid a inceput cu un CEX paralel si s-a incheiat cu un blitzkrieg pentru preluarea puterii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )