Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ilan Laufer demisioneaza din PSD: REFORMA a inceput cu un CEX paralel si s-a incheiat cu un blitzkrieg pentru preluarea puterii in partid

B1 B1,
Ilan Laufer demisioneaza din PSD: REFORMA a inceput cu un CEX paralel si s-a incheiat cu un blitzkrieg pentru preluarea puterii in partid

Ilan Laufer, fost ministru al IMM-urilor in perioada guvernului Tudose, si-a anuntat demisia din PSD acuzand felul in care a fost schimbata conducerea partidului. Acesta isi incepe insa postarea cu o. continuă pe B1

Ilan Laufer demisioneaza din PSD: Lupta pentru reforma a fost omorata in fasa

Ilan Luafer a anuntat miercuri ca demisioneaza din PSD, acuzand faptul ca reforma din partid a inceput cu un CEX paralel si s-a incheiat cu un blitzkrieg pentru preluarea puterii.

Ilan Laufer a anuntat ca pleaca din PSD: Reforma din PSD a inceput cu un CEx paralel si s-a incheiat cu un blitzkrieg

Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, a anuntat miercuri ca a decis sa-si dea demisia din PSD. Acesta este nemultumit de faptul ca in interiorul partidului exista un CEx paralel si ca reforma a fost omorata inca din fasa.

Un fost ministru a demisionat din PSD: Reforma a inceput cu un CEx paralel si s-a incheiat in blitzkrieg pentru preluarea puterii

Ilan Laufer, fost ministru pentru Mediul de Afaceri in guvernul Tudose, si-a anuntat demisia din PSD, ca urmare a numirii unei noi conduceri. Stimati membrii si simpatizanti PSD, stimati colegi. Doresc sa va.

Ilan Laufer renunta la PSD

Ilan Laufer, fost ministru al Mediului de Afaceri, a anuntat azi printr-o postare pe reteaua sociala Facebook ca paraseste Partidul Social Democrat.

Ilan Laufer: Cauza votului anti-PSD din diaspora este episodul din 10 august si proasta gestionare a acestui subiect

Ilan Laufer, fost consilier al Vioricai Dancila pe vremea cand era premier, vorbeste, luni, despre un moment foarte dificil pentru PSD care a obtinut cel mai mic scor la alegerile prezidentiale. Acesta considera ca este nevoie de o reforma adevarata in cadrul partidului si de un congres, dar asta inseamna sanse reale pentru toti social-democratii.

Primar exclus din PSD: Dancila a obtinut cel mai prost scor din istoria PSD. Nu exista o rusine mai mare

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa sefilor din PSD. in aceste momente nu pot sa nu ma gandesc cum baronul Benea a votat-o pe Dancila premier, apoi.

Cine este Gabriel Oprea si de ce a plecat in 2009 din PSD. Scandalul care i-a schimbat cariera

Gabriel Oprea a revenit pentru scurt timp in PSD, ca vicepresedinte de partid, dar aventura lui in formatiunea social-democrata s-a terminat dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia din functia de presedinte. El a mai facut parte din PSD in trecut, dar a iesit din partid in 2009, in urma unui scandal cu privire la .

CTP, reactie neasteptata despre plecarea Vioricai Dancila din PSD: Le-a luat Dumnezeu mintile!

Liderii PSD ar urma sa ii ceara Vioricai Dancila sa isi dea demisia, in sedinta Comitetului Executiv National, programata marti, la ora 18:30. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de parere ca social-democratii fac un gest necugetat, care va afecta imaginea partidului. CTP, despre demisia Vioricai Dancila: Nu este tactic corect sa faca asta Viorica Dancila .

Primarul Bacaului, exclus luna aceasta din PSD: Doamna Dancila, ati calculat cate voturi v-a costat tura cu bicla? Dragos, unge lantul!

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, exclus din PSD luna aceasta, a spus ca Viorica Dancila a consemnat cea mai umilitoare infrangere de cand exista acest partid si l-a acuzat pe liderul PSD Bacau, Dragos Benea, ca s-a facut de ras cand a plimbat-o pe Dancila cu bicicleta pe centura nefinalizata a Bacaului.

Ana Birchall, data afara din PSD, spune ca a votat cu speranta ca Romania va redeveni O TARA NORMALA: Si votul dumneavoastra conteaza si de aceea va indemn sa nu-l irositi (FOTO)

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, data afara din PSD, a declarat, duminica, la iesirea de la urne ca a votat cu speranta ca, in urmatorii cinci ani, cel putin, valoarea, profesionalismul, cinstea,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )