Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ilfov: Incendiu la o hala din localitatea Dascalu, in care se afla bazine cu acetona si alte substante inflamabile

Adevărul Adevărul,
Ilfov: Incendiu la o hala din localitatea Dascalu, in care se afla bazine cu acetona si alte substante inflamabile

Un incendiu puternic a izbucnit sambata seara la o hala din localitatea Dascalu, in care se afla bazine cu acetona si alte substante inflamabile, anunta ISU Bucuresti - Ilfov, care precizeaza ca nu sunt persoane ranite. continuă pe Adevărul

Incendiu devastator in Ilfov. in hala care s-a aprins ca o torta se afla saci cu nitrat de amoniu. Cat de mare este pericolul?

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata seara, la o hala de productie, posibil tipografie, in localitatea Dascalu, Ilfov.

Incendiu puternic in Ilfov. O hala cu substante periculoase in interior s-a aprins ca o torta - VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata seara, la o hala de productie, posibil tipografie, in localitatea Dascalu, Ilfov.

Schimbarea din Codul Rutier care i-a revoltat pe romani. Cum pot ramane fara permis soferii in varsta

Codul rutier va suferi noi modificari majore din iulie 2020. Cea mai importanta modificare intra in vigoare de la 1 iulie si ii vizeaza pe cei care vor sa obtina permisul de conducere. Iata ce conditii vor trebui sa indeplineasca acestia. Regulile la scoala de soferi se schimba, conform noului Cod Rutier 2020, pentru viitori .

Ce face Carmen Trandafir de cand s-a retras din lumina reflectoarelor. Care este relatia ei cu Emil Gradinescu

Carmen Trandafir a implinit 45 de ani, arata spectaculos si are o viata asa cum a visat. Iata cum arata viata ei de cand a ales sa puna familia pe primul plan! Artista a povestit in detaliu cum decurge o zi din micul ei univers si care este relatia cu tatal copilului sau, Elin Gradinescu.

Pasagerii aflati pe nava de croaziera din Japonia, unde se afla si 17 romani, se plang de conditiile grele de pe vas

Pasagerii aflati pe nava de croaziera din Japonia, unde se afla si 17 romani, se plang de conditiile grele de pe vas. Numarul persoanelor infectate cu temutul coronavirus a ajuns la 61. Autoritatile japoneze mai au insa de verificat sute de pasageri, iar numarul cazurilor ar putea creste. Bilantul epidemiei a ajuns si el la 638 de morti si peste 31. 000 de imbolnaviri in toata lumea.

Opt trenuri, anulate astazi din cauza vremii. Care sunt zonele afectate

Opt trenuri Regio nu vor circula vineri din cauza conditiilor meteo nefavorabile, pentru a permite accesul utilajelor de deszapezire, informeaza CFR Calatori.

HOROSCOP. Femeile din zodiac pe care barbatii le parasesc si le regreta toata viata

HOROSCOP Ele sunt femeile din zodiac pentru care barbatii ajung intotdeauna sa regrete amarnic faptul ca au rupt relatia cu ele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )