Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ilie Dragne, personaj apropiat de familia lui Liviu Dragnea, a fost retinut de procurori

Hotnews Hotnews,
 Ilie Dragne, personaj apropiat de familia lui Liviu Dragnea, a fost retinut de procurori

Ilie Dragne, personaj apropiat de familia lui Liviu Dragnea, a fost retinut de procurori Parchetului General, a anuntat joi avocata acestuia, Maria Vasii. El ar fi acuzat de o evaziune fiscala de 200. 000 de lei, potrivit avocatei. Ilie Dragne, administratorul firmei de porci Ferma Salcia SA controlata de fiul lui Liviu Dragnea), a fost audiat joi de procuroriiin dosarul de evaziune in care au avut loc perchezitii la ferma de porci. Ilie Liviu Dragne nascut in 1968 in comuna natala a lui Liviu Dragnea, fara legaturi de rudenie cu Liviu Dragnea) este un personaj-cheie in increngatura de firme detinute de familia si prietenii lui Liviu Dragnea, presedintele PSD. continuă pe Hotnews

Ilie Dragne, personaj-cheie in firmele controlate de familia lui Liviu Dragnea, e anchetat de procurori - surse

Ilie Dragne, administratorul firmei de porci Ferma Salcia SA controlata de fiul lui Liviu Dragnea) este audiat astazi de procurorii in dosarul de evaziune in care au avut loc perchezitii la ferma de porci, potrivit unor surse judiciare. Ilie Liviu Dragne nascut in 1968 in comuna natala a lui Liviu Dragnea, fara legaturi de rudenie cu Liviu Dragnea) este un personaj-cheie in ingrengatura de firme detinute de familia si prietenii lui Liviu Dragnea, presedintele PSD.

Cine este Ilie Liviu Dragne, omul cheie din afacerile controlate de familia lui Liviu Dragnea (FOTO)

Administratorul firmei de porci Salcia SA, Ilie Liviu Dragne, a fost retinut joi de procurorii DNA intr-un dosar de evaziune fiscala Detalii AICI). Pe langa numele foarte asemanator cu cel al.

Administratorul fermei de porci detinuta de fiul lui Liviu Dragnea, retinut pentru evaziune fiscala

ACTUALIZARE 17:01 Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia, din judetul Teleorman, detinuta de Valentin Stefan Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost retinut astazi de catre procurori pentru 24 de ore. ----------- Ferma de porci Salcia din judetul Teleorman detinuta de Valentin Stefan Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, este una dintre societatile la care in aceasta dimineata procurorii au facut perchezitii in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 9 milioane de euro, iar administratorul acesteia a fost dus la audieri, potrivit unor surse judiciare.

Surse: Liviu Dragnea nu va fi prezent maine la sesiunea extraordinara. Si-a delegat atributiile lui Iordache si pleaca in concediu intr-o destinatie exotica

Surse din PSD au declarat pentru Adevarul ca presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, va absenta maine de la sesiunea extraordinara a Parlamentului. Dragnea si-a delegat atributiile vicepresedintelui Florin Iordache si va pleca in aceasta seara in vacanta, intr-o destinatie exotica, dupa cum au spus sursele citate. Dragnea si-a petrecut prima parte a concediului in Grecia.

Liviu Dragnea, despre pensiile speciale nesimtite: S-a gresit. Legea s-a facut electoral. insa Legea a fost opera PSD, cu premierul Tudose printre initiatori

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, intr-o emisiunea la RTV, ca Legea care a permis cumularea pensiei cu salariul de la stat a fost o greseala, intrucat genera in fiecare an un impact bugetar foarte mare. Ce nu spune insa Liviu Dragnea e ca legea pe care azi o critica a fost initiata in 2014 chiar de PSD, printre semnatari numarandu-se si premierul Mihai Tudose. La acea vreme, PSD sustinea ca repara nedreptatile regimului Basescu.

Probleme pentru Liviu Dragnea: Fiul sau ar putea ajunge in fata procurorilor

Administratorul de la ferma de porci care a fost detinuta de fiul lui Liviu Dragnea a fost retinut pentru ca ar fi comis o evaziune fiscala in valoare de 200. 000 de euro. Avocatul lui Valentin Stefan.

PERCHEZITII! Veste CUMPLITA pentru Liviu Dragnea in aceste clipe!

Procurorii au facut perchezitii la ferma de porci din Teleorman, controlata de fiul lui Liviu Dragnea. Barbatul nu ar fi fost gasit la ferma, insa este chestiune de timp pana cand acesta va.

Surse: Perchezitii la ferma de porci detinuta de fiul lui Liviu Dragnea

Ferma de porci Salcia din judetul Teleorman detinuta de Valentin Stefan Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, este una dintre societatile la care in aceasta dimineata procurorii au facut perchezitii in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 9 milioane de euro, iar administratorul acesteia a fost dus la audieri, potrivit unor surse judiciare.

De ce a plecat Liviu Dragnea tocmai acum in concediu

Social-democratul Florin Iordache a declarat joi ca presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a trebuit sa plece in concediu, deoarece avea bilete de odihna. Vacantele sau.

Perchezitii la firma de porci controlata de fiul lui Liviu Dragnea

Procurorii au facut perchezitii la ferma de porci din Teleorman, controlata de fiul lui Liviu Dragnea. Barbatul nu ar fi fost gasit la ferma, insa este chestiune de timp pana cand acesta va.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )