Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ilie Dragne, personaj-cheie in firmele controlate de familia lui Liviu Dragnea, e anchetat de procurori - surse

Hotnews Hotnews,
 Ilie Dragne, personaj-cheie in firmele controlate de familia lui Liviu Dragnea, e anchetat de procurori - surse

Ilie Dragne, administratorul firmei de porci Ferma Salcia SA controlata de fiul lui Liviu Dragnea) este audiat astazi de procurorii in dosarul de evaziune in care au avut loc perchezitii la ferma de porci, potrivit unor surse judiciare. Ilie Liviu Dragne nascut in 1968 in comuna natala a lui Liviu Dragnea, fara legaturi de rudenie cu Liviu Dragnea) este un personaj-cheie in ingrengatura de firme detinute de familia si prietenii lui Liviu Dragnea, presedintele PSD. continuă pe Hotnews

Ilie Dragne, personaj apropiat de familia lui Liviu Dragnea, a fost retinut de procurori

Ilie Dragne, personaj apropiat de familia lui Liviu Dragnea, a fost retinut de procurori Parchetului General, a anuntat joi avocata acestuia, Maria Vasii. El ar fi acuzat de o evaziune fiscala de 200. 000 de lei, potrivit avocatei. Ilie Dragne, administratorul firmei de porci Ferma Salcia SA controlata de fiul lui Liviu Dragnea), a fost audiat joi de procuroriiin dosarul de evaziune in care au avut loc perchezitii la ferma de porci. Ilie Liviu Dragne nascut in 1968 in comuna natala a lui Liviu Dragnea, fara legaturi de rudenie cu Liviu Dragnea) este un personaj-cheie in increngatura de firme detinute de familia si prietenii lui Liviu Dragnea, presedintele PSD.

Cine este Ilie Liviu Dragne, omul cheie din afacerile controlate de familia lui Liviu Dragnea (FOTO)

Administratorul firmei de porci Salcia SA, Ilie Liviu Dragne, a fost retinut joi de procurorii DNA intr-un dosar de evaziune fiscala Detalii AICI). Pe langa numele foarte asemanator cu cel al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )