Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ilie Nastase, acuzat de Pam Shriver ca a intrebat-o daca era virgina, in repetate randuri

România Liberă România Liberă,
Ilie Nastase, acuzat de Pam Shriver ca a intrebat-o daca era virgina, in repetate randuri

Fosta jucatoare americana de tenis, Pam Shriver, sustine ca pana la varsta de 20 de ani, Ilie Nastase a intrebat-o de mai multe ori daca era virgina, potrivit BBC citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Mesajul surprinzator al lui Dan Negru pentru haterii lui Ilie Nastase

Ilie Nastase acuzat de rasism pe toate canalele media din lume! Iaca, sunt avocatul lui cu o poveste pentru hateri: Arturh Ashe a fost primul tenismen negru care a castigat US OPEN si Wimbledon! In 75, Ilie.

Ion Tiriac, reactie DURA dupa scandalul provocat de Ilie Nastase: Cum isi permite un arbitru sa-l scoata din arena?

Ion Tiriac a comentat pe seama incidentuli de la Fed Cup intre Ilie Nastase si arbitrul meciului dintre Sorana Carstea si Johanna Konta. Tiriac este de parere ca nu era de competenta arbitrului.

Ilie Nastase are dreptate: arbitrul de la Romania - Marea Britanie este un asshole

Ilie Nastase este pus la zid in presa internationala, dar el nu a facut altceva decat sa isi apare corect echipa de Fed Cup. Arbitrul de scaun prezent sambata la meciul Soranei Cirstea a incalcat regulile din tenis doar pentru a se razbuna pe Ilie Nastase, cel mai probabil la comanda. Si le-a incalcat de doua ori.

VIDEO Ilie Nastase si-a continuat comportamentul huliganic si dupa ce a fost dat afara de pe teren: a injurat o ziarista britanica

Ilie Nastase, capitanul nejucator al echipei nationale, a fost eroul negativ al meciului de tenis feminin Romania - Marea Britanie de la Mamaia. Nastase s-a comportat golaneste pe durata meciului, injurand arbitrul meciului si pe cele doua jucatoare britanice. Odata dat afara de pe teren in urma comportamentului sau huliganic, Nastase nu s-a oprit si a injurat-o si pe o jurnalista britanica.

Presa engleza, despre nervii lui Ilie Nastase: Provoaca haos, tirada de injuraturi catre starurile britanice, Shame, set and match

Presa engleza a relatat, sambata, dupa iesirile nervoase ale lui Ilie Nastase de la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, ca fostul tenisman a avut o tirada de injuraturi asupra starurilor britanice. Jurnalistii au scris si ca haosul si comportamentul provocat de Ilie Nastase a umbrit confruntarea de pe teren.

Federatia Internationala de Tenis face o ancheta dupa o remarca a lui Ilie Nastase despre copilul inca nenascut al Serenei Williams

Federatia Internationala de Tenis a deschis o ancheta dupa un comentariu al capitanului nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, despre copilul inca nenascut al Serenei Williams, scrie News. ro, citand BBC. La conferinta de presa de vineri, in timp ce Simona Halep raspundea in engleza unor intrebari referitoare la faptul ca Serena Williams este insarcinata, moment in care Ilie Nastase, in varsta de 70 de ani, s-a adresat in limba romana unui membru al echipei: Sa vedem ce culoare are. Ciocolata cu lapte?.

Ion Tiriac, reactie dura in scandalul de la Fed Cup cu Ilie Nastase

Ion Tiriac s-a deplasat de la Bucuresti pentru a-lsustine pe Ilie Nastase dupa incidentele de la meciul de Fed Cup, dintre Romania si Marea Britanie. in momentul in care un.

Reactia lui Ilie Nastase dupa victoria Irinei Begu! Cum i-a deranjat acesta pe jurnalistii englezi din nou

Imediat dupa finalul meciului dintre Irina Begu si Heather Watson, Ilie Nastase s-a prezentat la baza Tenis Club IDU, potrivit GSP. Jurnalistii englezi au fost foarte deranjati pentru ca l-au vazut Nastase.

Federatia Internationala de Tenis anunta suspendarea provizorie a lui Ilie Nastase: Fostul jucator nu va mai avea acces la competitiile ITF

Federatia Internationala de Tenis a anuntat ca fostul tenismen Ilie Nastase a fost suspendat provizoriu si nu va avea acces la competitiile ITF, in urma comportamentului pe care l-a avut sambata la.

Ilie Nastase a fost suspendat provizoriu de ITF

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a fost suspendat provizoriu, duminica, dupa incidentele petrecute cu o zi in urma, si nu va avea acces la competitiile ITF,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )