Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ilie Nastase a premiat cei mai talentati tineri jucatori din tenisul romanesc

Adevărul Adevărul,
Ilie Nastase a premiat cei mai talentati tineri jucatori din tenisul romanesc

Ilie Nastase, Ioan Cozma si presedintele FR Tenis, George Cosac, au premiat tinerele talente ale sportului alb din Romania. continuă pe Adevărul

Ilie Nastase o ataca din nou pe Serena Williams: Arata bine... imbracata! Nu cred ca poate slabi pana la Roland Garros (FOTO)

Fostul mare tenismen Ilie Nastase o ataca din nou pe Serena Williams, considerata cea mai buna jucatoare din istorie. Vorbind, intr-o conferinta de presa, despre o eventuala participare a acesteia la.

Ilie Nastase, atac extrem de dur la adresa lui Isarescu: Dumnezeu sa-l ierte!

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a lansat un atac fara precedent la adresa guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, in scandalul legat de Arenele BNR. Nastase il considera vinovat pe.

Cei mai HOT barbati de la Nunta Regala

De sambata, comentam, barfim sau admiram prezentele feminine de la nunta regala. Ce au purtat, cum s-au coafat, cum s-au machiat sau ce accesorii au ales. A sosit timpul sa ne indreptam atentia si catre cei mai hot barbati de la eveniment.

Cei mai activi alegatori sunt cei din Jora de Mijloc. Cei mai pasivi, la Chisinau

In cele sapte localitati in care, astazi, au loc alegeri locale noi pentru functia de primar, cei mai activi sunt alegatorii din comuna Jora de Mijloc, raionul Orhei, unde pana la ora 13. 00 au votat 35,48% din totalul alegatorilor pe listele electorale, transmite IPN.

Philip Roth, unul dintre cei mai mari scriitori americani, a ncetat din viata

Philip Roth, unul dintre cei mai mari scriitori americani, a incetat din viata marti, la varsta de 85 de ani, anunta The New York Times, citat de News. ro.

A murit Philip Roth, unul dintre cei mai mari scriitori americani

Philip Roth, unul dintre cei mai mari scriitori americani, a incetat din viata marti, la varsta de 85 de ani, anunta The New York Times.

S-a terminat! Unul dintre cei mai sexy actori spune adio BURLACIEI

E unul dintre cei mai sexy barbati ai planetei si a smuls valuri de lacrimi prin aparitiile sale in roluri romantice. Niciunul dintre cunoscutii sai nu ar fi crezut ca va renunta vreodata la burlaciei.

Eurostat: Bucurestenii, printre cei mai nemultumiti europeni de nivelul curateniei orasului in care traiesc

Bucurestenii sunt printre cei mai nemultumiti cetateni europeni de nivelul curateniei in orasul unde locuiesc. Cel putin asa arata ultimul studiu Eurostat care masoara procentul de populatie din capitalele statelor UE) satisfacuta sau partial satisfacuta de nivelul curateniei din orasele in care traiesc.

VIDEO Cum se graveaza lemnul. Ghid in imagini facut de cei mai buni artisti plastici, prezentat la Muzeul de Arta

O expozitie de gravura in lemn este vernisata joi, 24 mai, la Muzeul de Arta Constanta, cuprinzand lucrarile celor mai buni artisti plastici specialisti in xilogravura.

Alba Fest 2018: cei mai tari artisti din Romania vin la Alba Iulia. Primaria pune la bataie 700.000 de lei

Editia din 2018 Alba Fest se va desfasura in perioada 8-10 iunie in inima Transilvaniei, la Alba Iulia, unde vor ajunge mai multi artisti din topurile muzicale de la noi din tara. Inna, Andra, Smiley, Carlas Dreams, Parazitii, B. Mafia, Antonia sunt cap de afis anul acesta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )