Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ilie Nastase a avut dreptate, e ciocolata cu lapte

Online Sport Online Sport,
Ilie Nastase a avut dreptate, e ciocolata cu lapte

Serena Williams a publicat pe retelele sociale cateva imagini cu fetita in varsta de doua saptamani, despre care Ilie Nastase a afirmat inainte de a se naste ca va fi ciocolata cu lapte. continuă pe Online Sport

Cum arata Serena Williams la doar doua saptamani dupa ce a nascut FOTO

Serena Williams arata incredibil la doar doua saptamani dupa ce a nascut o minunata fetita. Tenismena de 35 de ani a publicat o imagine pe Insta Story in care apare intr-o pereche de.

FOTO VIDEO Serena Williams publica primele imagini cu fiica sa

Jucatoarea de tenis Serena Williams a facut publice primele imagini cu fiica sa, la dupa doua saptamani de la nastere. Totodata, ea a dezvaluit ca a fost nevoita sa ramana sase zile in spital, din cauza unor complicatii.

Dezvaluiri incredibile despre viata amoroasa a lui Ilie Nastase: La el veneau si sotia, dar si iubita

Carmen Harra face dezvaluiri surprinzatoare despre viata amoroasa a fostului tenismen, Ilie Nastase. Celebra prezicatoare a vorbit, la Antena Stars, despre cum era vizitat Nastase atat de sotie, cat.

Ilie Nastase are probleme de sanatate

Ilie Nastase se confrunta cu probleme de sanatate. Nu foarte grave, dar destul de serioase incat sa o ingrijoreze pe sotia lui, Brigitte. Bruneta a marturisit ca tenismenul evita sa iasa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )