Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ilie Nastase, condamnat definitiv la 9 luni si 10 zile de inchisoare, cu amanare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ilie Nastase, condamnat definitiv la 9 luni si 10 zile de inchisoare, cu amanare

Judecatoria Sectorului 1 a decis, astazi, amanarea unei pedepse de 9 luni si 10 zile de inchisoare, cu un termen de supraveghere de 2 ani pentru Ilie Nastase, in dosarul in care a fost cercetat pentru refuz de recoltare a probelor biologice si condus cu permisul suspendat. continuă pe Ziarul Bursa

Ilie Nastase, condamnat definitiv. Ce pedeapsa a primit pentru ca a fost prins baut la volan

Ilie Nastase a fost condamnat definitiv la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu amanare. Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au mentinut pedeapsa din prima instanta, dupa ce fostul tenismen a cerut reducerea pedepsei. Ilie Nastase, condamnat definitiv la inchisoare cu amanare Ilie Nastase a fost condamnat definitiv la 9 luni si .

Ilie Nastase, condamnat definitiv la 9 luni de inchisoare cu amanarea executarii pedepsei pentru ca a condus sub influenta alcoolului

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat, marti, definitiv peIlie Nastase la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu amanarea executarii pedepsei pentru ca a condus sub influenta alcoolului, potrivit.

Ilie Nastase, condamnat definitiv la 9 luni de inchisoare, cu amanare. Curtea de Apel i-a respins apelul de reducere a pedepsei

Ilie Nastase ramane cu pedeapsa de 9 luni si 10 zile de inchisoare cu amanare, cu termen de supraveghere de 2 ani, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis mentinerea deciziei din prima instanta, solutia de marti fiind, astfel, definitiva, anunta Mediafax.

Ilie Nastase ramane condamnat definitiv la 9 luni si 10 zile de inchisoare, cu amanare. Curtea de Apel Bucuresti i-a respins apelul

Ilie Nastase a ramas cu pedeapsa de 9 luni si 10 zile de inchisoare cu amanare, cu termen de supraveghere de 2 ani, sentinta fiind definitiva. Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis sa mentina pedeapsa data de prima instanta.

Ilie Nastase, condamnat definitiv la inchisoare cu amanare

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase a fost condamnat definitiv, astazi, la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu suspendare, intr-un dosar in care a fost judecat pentru ca a refuzat recoltarea de probe biologice cand a fost oprit pentru control de catre politistii de la Brigada Rutiera.

Ilie Nastase a fost condamnat definitiv la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu suspendare

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase a fost condamnat definitiv, marti, la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu suspendare, intr-un dosar in care a fost judecat pentru ca a refuzat recoltarea de probe biologice.

Ilie Nastase ramane condamnat definitiv la 9 luni si 10 zile de inchisoare, cu amanare

Judecatoria Sectorului 1 a decis, astazi, amanarea unei pedepse de 9 luni si 10 zile de inchisoare, cu un termen de supraveghere de 2 ani pentru Ilie Nastase, in dosarul in care a fost cercetat pentru refuz de recoltare a probelor biologice si condus cu permisul suspendat.

Breaking News Ilie Nastase, condamnat la inchisoare

Fostul mare campion Ilie Nastase a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la 9 luni si 10 zile d.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.218 seconds )