Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ilie Nastase ramane condamnat definitiv la 9 luni si 10 zile de inchisoare, cu amanare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ilie Nastase ramane condamnat definitiv la 9 luni si 10 zile de inchisoare, cu amanare

Judecatoria Sectorului 1 a decis, astazi, amanarea unei pedepse de 9 luni si 10 zile de inchisoare, cu un termen de supraveghere de 2 ani pentru Ilie Nastase, in dosarul in care a fost cercetat pentru refuz de recoltare a probelor biologice si condus cu permisul suspendat. continuă pe Ziarul Bursa

Ilie Nastase ramane condamnat definitiv la 9 luni si 10 zile de inchisoare, cu amanare. Curtea de Apel Bucuresti i-a respins apelul

Ilie Nastase a ramas cu pedeapsa de 9 luni si 10 zile de inchisoare cu amanare, cu termen de supraveghere de 2 ani, sentinta fiind definitiva. Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis sa mentina pedeapsa data de prima instanta.

Ilie Nastase a fost condamnat definitiv la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu suspendare

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase a fost condamnat definitiv, marti, la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu suspendare, intr-un dosar in care a fost judecat pentru ca a refuzat recoltarea de probe biologice.

Ilie Nastase, condamnat definitiv la 9 luni si 10 zile de inchisoare, cu amanare

Judecatoria Sectorului 1 a decis, astazi, amanarea unei pedepse de 9 luni si 10 zile de inchisoare, cu un termen de supraveghere de 2 ani pentru Ilie Nastase, in dosarul in care a fost cercetat pentru refuz de recoltare a probelor biologice si condus cu permisul suspendat.

Ilie Nastase, condamnat definitiv la 9 luni de inchisoare, cu amanare. Curtea de Apel i-a respins apelul de reducere a pedepsei

Ilie Nastase ramane cu pedeapsa de 9 luni si 10 zile de inchisoare cu amanare, cu termen de supraveghere de 2 ani, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis mentinerea deciziei din prima instanta, solutia de marti fiind, astfel, definitiva, anunta Mediafax.

Ilie Nastase, condamnat definitiv. Ce pedeapsa a primit pentru ca a fost prins baut la volan

Ilie Nastase a fost condamnat definitiv la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu amanare. Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au mentinut pedeapsa din prima instanta, dupa ce fostul tenismen a cerut reducerea pedepsei. Ilie Nastase, condamnat definitiv la inchisoare cu amanare Ilie Nastase a fost condamnat definitiv la 9 luni si .

Ilie Nastase, condamnat definitiv la 9 luni de inchisoare cu amanarea executarii pedepsei pentru ca a condus sub influenta alcoolului

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat, marti, definitiv peIlie Nastase la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu amanarea executarii pedepsei pentru ca a condus sub influenta alcoolului, potrivit.

Ilie Nastase, condamnat definitiv la inchisoare cu amanare

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase a fost condamnat definitiv, astazi, la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu suspendare, intr-un dosar in care a fost judecat pentru ca a refuzat recoltarea de probe biologice cand a fost oprit pentru control de catre politistii de la Brigada Rutiera.

Breaking News Ilie Nastase, condamnat la inchisoare

Fostul mare campion Ilie Nastase a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la 9 luni si 10 zile d.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )