Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ilie Nastase, decorat la Cotroceni cu Steaua Romaniei

Online Sport Online Sport,
Ilie Nastase, decorat la Cotroceni cu Steaua Romaniei

La aniversarea a 70 de ani, marele tenismen Ilie Nastase a primit din partea presedintelui Klaus Iohannis cea mai importanta distinctie, Ordinul Steaua Romaniei. continuă pe Online Sport

Ilie Nastase, fost jucator de tenis, implineste 70 de ani

Fostul tenisman Ilie Nastase, unul dintre cei mai cunoscuti romani din intreaga lume, implineste marti70 de ani, scrie jurnalul. ro. Nascut la Bucuresti, campionul mondial poreclit.

Iohannis il decoreaza pe Ilie Nastase la varsta de 70 de ani

Presedintele Klaus Iohannis il va decora, astazi, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni, pe fostul tenismen Ilie Nastase, senator UNPR, care implineste astazi 70 de ani.

FOTO+VIDEO. Profil. Ilie Nastase, primul lider mondial in tenis, implineste 70 de ani

Nascut la 19 iulie 1946, la Bucuresti fostul mare tenismen Ilie Nastase isi aniverseaza marti 70 de primaveri. Nasty sau obraznicul, cum a fost poreclit cu mult timp in urma de americani, a adus show-ul pe terenurile de tenis din lumea intreaga, tehnica ireprosabila si loviturile fabuloase, glumele, uneori socante l-au propulsat pe Nastase ani la rand in primii trei cei mai iubiti sportivi ai sportului alb.

Ilie Nastase a fost decorat de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat astazi pe fostul tenismen Ilie Nastase cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Comandor, seful statului caracterizandu-l pe acesta drept un ''fenomen '' si un ''sportiv de vis '', potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Ilie Nastase, premiat pentru intreaga cariera. Klaus Iohannis l-a decorat cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis l-a decorat marti 19 iulie pe fostul jucator de tenis Ilie Nastase, in cadrul unei ceremonii laPalatulCotroceni. Cel mai important jucator de tenis din.

Ilie Nastase la 70 de ani. Cate au fost, de fapt, cele 1000 de femei care au trecut prin patul fostului mare tenismen

Ilie Nastase implineste azi 70 de ani si este unul dintre cei mai cunoscuti romani din lume, gratie performantelor sportive si nu numai.

Cum comenteaza Ilie Nastase decizia Simonei Halep de a nu merge la Rio si ce crede despre port drapelul Romaniei

Ilie Nastase a comentat decizia Simonei Halep de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care vor incepe pe 5 august.

Moment important pentru Ilie Nastase chiar de ziua lui. Ce a hotarat Klaus Iohannis

Klaus Iohannis il va decora marti pe Ilie Nastase, primul tenismen care a ocupat locul 1 in clasamentul mondial. Ceremonia va avea loc chiar in ziua in care Ilie Nastase implineste.

Moment important pentru Ilie Nastase chiar de ziua lui. Ce a hotarat Klaus Iohannis

Klaus Iohannis il va decora marti pe Ilie Nastase, primul tenismen care a ocupat locul 1 in clasamentul mondial. Ceremonia va avea loc chiar in ziua in care Ilie Nastase implineste.

Ce lege vrea sa promoveze Ilie Nastase, inainte de a-si termina mandatul la UNPR

Senatorul UNPR Ilie Nastase a spus marti, la Antena 3, ca vrea ca pana la terminarea acestui mandat sa promoveze o lege privind interzicerea cersitului minorilor. in decembrie imi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )