Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilie Nastase: imi cer scuze pentru comportamentul si vorbele mele

Antena3 Antena3,
 Ilie Nastase: imi cer scuze pentru comportamentul si vorbele mele

La o saptamana dupa derapajele verbale din timpul meciului de Fed Cup Romania-Marea Britanie, fostul tenismen isi cere scuze publice. in ultimele zile, numele meu si situatia. continuă pe Antena3

Ilie Nastase a cerut scuze pentru comportamentul sau, dar a sustinut ca s-a exagerat din toate partile

Ilie Nastase a postat pe Facebook un mesaj in care a cerut scuze pentru comportamentul pe care l-a avut la intalnirea de Fed Cup de la Mamaia si a mentionat ca o stimeaza pe Serena Williams.

Dupa aproape o saptamana, Ilie Nastase isi cere scuze, dar crede ca subiectul a fost exagerat de presa

Ilie Nastase si-a cerut scuze, intr-un mesaj postat in romana si in engleza, pe contul oficial de Facebook, dupa seria de declaratii sexiste si rasiste incepute in week-end-ul trecut, dar considera in continuare ca subiectul a fost exagerat de presa.

Ilie Nastase: Aduceti-i aminte Serenei ce spunea tatal ei despre Irina Sparlea, ca poate a uitat

Ilie Nastase a declarat, marti, pentru News. ro, ca nu a facut nicio remarca rasista la adresa Serenei Williams. Afirmatia ciocolata cu lapte despre copilul nenascut al liderului WTA nu poate fi considerata rasista, a precizat Nastase. Daca spuneam ca o sa iasa un negru urat, ala era rasism, a adaugat el.

Simona Halep, despre comportamentul lui Ilie Nastase: Nu pot sa accept modul in care a vorbit

Ilie Nastase a fost protagonistul weekendului recent incheiat, dupa ce a provocat un incident la meciul Romaniei cu Marea Britanie, din FedCup scor 3-2 in favoarea tricolorelor). La Mamaia, fostul lider al ierarhiei ATP le-a injurat pe Johanna Konta, Anne Keothavong capitanul nejucator al britanicelor) si pe arbitrul central al partidei elvetianul Andreas Egli). Chestionata de WTA pe marginea subiectului, Simona Halep a condamnat comportamentul lui Nastase.

Ilie Nastase i-a cerut scuze Serenei Williams, dupa o saptamana de la scandalul iscat la Fed Cup: Reactia mea a fost spontana

Fostul tenismen Ilie Nastase i-a cerut, vineri, scuze Serenei Williams, dupa un comentariu controversat la adresa copilului ei, scrie Agerpres. Pe de alta parte, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei a acuzat-o, din nou, pe jucatoarea britanica Johanna Konta ca nu avea dreptul sa discute cu arbitrul de scaun, dupa ce, in timpul competitiei, a facut-o sa planga.

Ilie Nastase se apara: Se ne amintim ce a spus tatal Serenei despre Irina Sprilea. Ala e rasism

Ilie Nastase i-a dat replica Serenei Williams, dupa ce aceasta a reactionat dupa vorbele primului lider ATP cu privire la culoarea copilului pe care jucatoare il va naste in acest an.

Ilie Nastase se apara: Se ne amintim ce a spus tatal Serenei despre Irina Spirlea. Ala e rasism

Ilie Nastase i-a dat replica Serenei Williams, dupa ce aceasta a reactionat dupa vorbele primului lider ATP cu privire la culoarea copilului pe care jucatoare il va naste in acest an.

Fabrica de minciuni: Nadia Comaneci, cenzurata pentru ca Ilie Nastase sa fie spalat dupa rusinea de la Mamaia

In incercarea de a justifica comportamentul grobian al lui Ilie Nastase la Mamaia, s-a trecut la denaturarea adevarului si oferirea unor explicatii lipsite de logica. S-a ajuns pana acolo incat au fost cenzurate declaratiile date de Nadia Comaneci.

O minciuna si o injuratura: de ce declaratiile lui Ilie Nastase contrazic realitatea petrecuta pe teren, la Mamaia

Criticat vehement pentru comportamentul sau indecent din timpul meciului Carstea - Konta, barbatul de 70 de ani s-a laudat ca, intr-adevar, a facut-o curva pe sportiva britanica, insa si-a justificat limbajul suburban printr-un neadevar.

Mihai Stoica matura pe jos cu cei care-l critica pe Ilie Nastase: Vreau sa imi exprim respectul si sustinerea fata de el, cand activistii de Facebook il ataca!

Nu toata lumea este impotriva lui Ilie Nastase. Legendarul tenismen, care va implini 71 de ani in iulie, este aparat si de directorul sportiv al echipei FCSB, Mihai Stoica.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )