Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa aproape o saptamana, Ilie Nastase isi cere scuze, dar crede ca subiectul a fost exagerat de presa

Hotnews Hotnews,
 Dupa aproape o saptamana, Ilie Nastase isi cere scuze, dar crede ca subiectul a fost exagerat de presa

Ilie Nastase si-a cerut scuze, intr-un mesaj postat in romana si in engleza, pe contul oficial de Facebook, dupa seria de declaratii sexiste si rasiste incepute in week-end-ul trecut, dar considera in continuare ca subiectul a fost exagerat de presa. continuă pe Hotnews

Ilie Nastase: imi cer scuze pentru comportamentul si vorbele mele

La o saptamana dupa derapajele verbale din timpul meciului de Fed Cup Romania-Marea Britanie, fostul tenismen isi cere scuze publice. in ultimele zile, numele meu si situatia.

Nastase face pasul inapoi si isi cere scuze: Simt ca tenisul se indeparteaza de mine

La o saptamana distanta dupa ce facea valuri cu declaratiile despre Serena Williams si mai apoi cu iesirea din timpul partidei de Fed Cup dintre Sorana Cirstea si Johanna Konta, Ilie Nastase si-a cerut scuze public pentru vorbele sale.

Ilie Nastase a cerut scuze pentru comportamentul sau, dar a sustinut ca s-a exagerat din toate partile

Ilie Nastase a postat pe Facebook un mesaj in care a cerut scuze pentru comportamentul pe care l-a avut la intalnirea de Fed Cup de la Mamaia si a mentionat ca o stimeaza pe Serena Williams.

Mesajul Serenei Williams pentru copilul ei nenascut, dupa scandalul cu Ilie Nastase: Dragul meu, tu mi-ai dat...

Serena Williams s-a retars momentan de pe terenurile de tenis, deoarece este insarcinata, dar a aparut din nou in lumina reflectoarelor dupa scandalul cu Ilie Nastase.

Serena Williams ii raspunde lui Ilie Nastase

Lidera mondiala Serena Williams a reactionat dupa afirmatiile lui Ilie Nastase cu privire la culoarea copilului pe care jucatoarea americana il va naste in acest an.

Ilie Nastase i-a cerut scuze Serenei Williams, dupa o saptamana de la scandalul iscat la Fed Cup: Reactia mea a fost spontana

Fostul tenismen Ilie Nastase i-a cerut, vineri, scuze Serenei Williams, dupa un comentariu controversat la adresa copilului ei, scrie Agerpres. Pe de alta parte, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei a acuzat-o, din nou, pe jucatoarea britanica Johanna Konta ca nu avea dreptul sa discute cu arbitrul de scaun, dupa ce, in timpul competitiei, a facut-o sa planga.

Halep cere scuze, dar englezii nu-l iarta pe Nastase: cum au ripostat dupa ce Konta a fost jignita la Mamaia

Daca Ilie Nastase n-a gasit puterea de a-si cere iertare fata de sportiva pe care a catalogat-o drept fucking bitch, Simona Halep a incercat sa remedieze un pic aceasta situatie.

FOTO Cine e si cum arata antrenoarea care sustine ca a fost facuta curva de Ilie Nastase, dupa ce i-ar fi spus ca el nu se culca decat cu femei sub 35 de ani

Ilie Nastase face ce face si se afla in centrul atentiei, iar ultima saptamana l-a avut pe fostul mare tenismen roman in prim plan.

Ion Tiriac, despre incidentele de la Mamaia: Arbitrii l-au scos pe Ilie Nastase din tribuna fara niciun drept

Ion Tiriac a comentat incidentele care au marcat intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, desfasurata saptamana trecuta la Mamaia. Fost partener al lui Ilie Nastase in echipa de Cupa Davis a Romaniei, Tiriac este de parere ca decizia de a-l descalifica pe Nastase poate fi explicata pana la un punct, insa eliminarea din tribuna nu intra in atributiile arbitrilor.

Lucian Becali, reactie ACIDA la adresa lui Ilie Nastase dupa incidentul de la Fed Cup

Numele lui Ilie Nastase a fost pe primele pagini in ultimele zile in urma comportamentului sau nesportiv de la Fed Cup. Fostul tenismen a fost dat afara de pe teren, in acest weekend, dupa ce.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2566 seconds )