Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ilie Nastase, reactie halucinanta despre bataia data Ioanei Nastase. Aproape ca o face mincinoasa pe sotie

Playtech Playtech,
Ilie Nastase, reactie halucinanta despre bataia data Ioanei Nastase. Aproape ca o face mincinoasa pe sotie

Desi nu in mainile lui se afla decizia de a mai forma un cuplu acum, Ioana fiind la acest moment separata de Ilie Nastase, fostul tenismen a iesit la declaratii pentru a atinge controversatul subiect, la scurt timp dupa ce si sotia a dat primul interviu dupa ce a acuzat ca a fost agresata de . continuă pe Playtech

Andreea Marin, reactie halucinanta despre divort. Ce ar face, de fapt, daca ar fi inselata

Nu este usor sa treci printr-un divort, daramite trei. in acest context, Andreea Marin a avut reactie halucinanta despre separarea la notar. Frumoasa prezentatoare TV a declarat ce ar face, de fapt, daca ar fi inselata de catre partenerul ei de viata. Vorbele ei au creat valva in mediul online. Ce ar face Andreea Marin .

Ce a facut Ilie Nastase pentru sotia sa. Reactia Ioanei Nastase lasa loc de banuieli

Cum mai este relatia dintre Ilie Nastase si Ioana Simion, dupa incidentul violent petrecut in urma cu putin timp. Ce gest a facut celebrul sportiv pentru actuala sotie dupa toate cele intamplate? Gestul lui Ilie Nastase pentru sotia sa. Reactia Ioanei a trezit semne de intrebare Relatia lui Ilie Nastase cu Ioana a fost zdruncinata .

Vlad Voiculescu, reactie halucinanta atunci cand a fost intrebat despre redeschiderea scolilor pe 8 februarie. Ce a putut spune

Redeschiderea scolilor este un subiect extrem de dezbatut de toata lumea, astfel ca ministrul Educatiei a promis inca de la inceputul acestui an ca pe data de 2 februarie se vor afla conditiile de revenire in banci ale elevilor. Desi astazi va avea loc sedinta in care se vor decide termenii redeschiderii scolii, ministrul Sanatatii .

Dupa ce a chemat politia ca sa scape de bataie, sotia lui Ilie Nastase s-a impacat cu fostul sportiv. in urma cu trei saptamani vorbea despre divort

Ioana Nastase, sotia lui Ilie Nastase, a decis sa-l ierte pe fostul sportiv, dupa ce barbatul ar fi batut-o si a fost nevoie de interventia politiei pentru ca scandalul sa nu degenereze.

CTP, reactie halucinanta dupa incendiul de la Matei Bals. A dat vina pe romani si apoi i-a jignit fara pic de scrupule

CTP a avut reactie halucinanta dupa incendiul de la Matei Bals, vineri seara. La cateva ore bune de la izbucnirea si stingerea incendiului, in care 5 persoane si-au pierdut viata, marele gazetar a oferit declaratii extrem de socante la TV. CTP, reactie halucinanta dupa incendiul de la Matei Bals Jurnalistul a marturisit, la Digi24, ca .

Dan Bittman, o noua reactie incredibila despre covid. Ce l-a deranjat de aceasta data

Dan Bittman face noi declaratii legate de coronavirus si de vaccinare. Ce l-a deranjat de aceasta data pe artist, dar si ce dezvaluiri si acuzatii uluitoare a facut acesta. Dan Bittman, noi declaratii despre coronavirus Dan Bittman, in varsta de 58 de ani, a facut noi declaratii despre coronavirus, in cadrul unui interviu acordat recent.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )