Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vlad Voiculescu, reactie halucinanta atunci cand a fost intrebat despre redeschiderea scolilor pe 8 februarie. Ce a putut spune

Playtech Playtech,
Vlad Voiculescu, reactie halucinanta atunci cand a fost intrebat despre redeschiderea scolilor pe 8 februarie. Ce a putut spune

Redeschiderea scolilor este un subiect extrem de dezbatut de toata lumea, astfel ca ministrul Educatiei a promis inca de la inceputul acestui an ca pe data de 2 februarie se vor afla conditiile de revenire in banci ale elevilor. Desi astazi va avea loc sedinta in care se vor decide termenii redeschiderii scolii, ministrul Sanatatii . continuă pe Playtech

Vlad Voiculescu: La Institutul Matei Bals, fie a fost o problema cu comportamentul cuiva de acolo, fie a fost o problema de investitii prost facute. Streinu-Cercel a fost manager vreo 28 de ani

Vlad Voiculescu a declarat ca nu isi va prezenta demisia, in urma tragediei de la Institutul Matei Bals pentru ca acolo fie a fost o problema cu comportamentul cuiva de acolo, fie a fost o problema de investitii prost facute, respectiv investitii care nu au fost facute, dar asta nu are legatura nici macar cu Ministerul Sanatatii. Daca a fost o problema legata de o investitie facuta prost sau nefacuta, problema este, de asemenea, la PSD, a mai spus Voiculescu adaugand ca Streinu-Cercel, membru de frunte al PSD, a fost managerul spitalului pentru vreo 28 de ani.

Vlad Voiculescu, despre protestul anuntat de cei care ii cer demisia: Mai intai trebuie stabilite responsabilitatile

Ministrul Sanatatii a mers sambata la sediul institutiei pe care o conduce si a oferit declaratii in exclusivitate reporterului Antena 3, Vlad Ungur. Acesta l-a intrebat daca stie despre protestul anuntat pentru ora 17:00 de cei din Partidul AUR si daca va demite oameni in urma incendiului de la Matei Bals.

Vlad Voiculescu, intrebat daca ne indreptam spre redeschiderea scolilor: O sa evit sa ma pronunt, intrebati-ma altceva, va rog Decizia finala va fi luata marti, 2 februarie (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a evitat sa se pronunte cu privire la redeschiderea scolilor in actualul context sanitar. Demnitarul a primit o intrebare in acest sens luni seara, pe B1 TV, din partea lu.

Vlad Voiculescu, despre campania de vaccinare: Poate unele lucruri puteau fi gandite ceva mai bine, dar unele lucruri nu avem de unde sa le stim (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a vorbit despre campania nationala de vaccinare anti-COVID-19 si sustine ca lucrurile merg bine. Da, poate unele lucruri puteau fi gandite ceva mai bine, dar.

Vlad Voiculescu: Din 2016 si pana acum, in sistemul de sanatate s-au schimbat ingrozitor de putine lucruri

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu spune ca din 2016 cand a fost ministru al Sanatatii pret de sapte luni si pana in acest moment sistemul de sanatate a ramas, in general, la fell de neperformant.

Ilie Nastase, reactie halucinanta despre bataia data Ioanei Nastase. Aproape ca o face mincinoasa pe sotie

Desi nu in mainile lui se afla decizia de a mai forma un cuplu acum, Ioana fiind la acest moment separata de Ilie Nastase, fostul tenismen a iesit la declaratii pentru a atinge controversatul subiect, la scurt timp dupa ce si sotia a dat primul interviu dupa ce a acuzat ca a fost agresata de .

Vlad Voiculescu: Nivelul testarii ma frustreaza inca de cand eram in Opozitie Am introdus testele antigen Avem probleme cu raportarea cazurilor si din cauza comportamentului nostru, al romanilor

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat luni, pentru B1 TV, ca nivelul de testare pentru depistarea infectiei cu coronavirus in Romania il frustreaza inca de cand era in Opozitie. El a precizat.

Eugen Tomac, despre Vlad Voiculescu: Pare depasit si se scuza pe principiul nu sunt de vina ca am ajuns in functie in vreme de pandemie si curg incendiile in spitalele vechi de cand lumea

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac sustine ca ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, este depasit de situatie si cauta explicatii pe principiul nu sunt de vina ca am ajuns in functie in vreme de.

CTP, reactie halucinanta dupa incendiul de la Matei Bals. A dat vina pe romani si apoi i-a jignit fara pic de scrupule

CTP a avut reactie halucinanta dupa incendiul de la Matei Bals, vineri seara. La cateva ore bune de la izbucnirea si stingerea incendiului, in care 5 persoane si-au pierdut viata, marele gazetar a oferit declaratii extrem de socante la TV. CTP, reactie halucinanta dupa incendiul de la Matei Bals Jurnalistul a marturisit, la Digi24, ca .

Andreea Marin, reactie halucinanta despre divort. Ce ar face, de fapt, daca ar fi inselata

Nu este usor sa treci printr-un divort, daramite trei. in acest context, Andreea Marin a avut reactie halucinanta despre separarea la notar. Frumoasa prezentatoare TV a declarat ce ar face, de fapt, daca ar fi inselata de catre partenerul ei de viata. Vorbele ei au creat valva in mediul online. Ce ar face Andreea Marin .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )