Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilie Nastase s-ar putea retrage definitiv din lumea tenisului

Antena3 Antena3,
Ilie Nastase s-ar putea retrage definitiv din lumea tenisului

Ilie Nastase a declarat ca, in cazul in care va primi o suspendare drastica din partea ITF pentru comentariile facute la adresa copilului nenascut al Serenei Williams va renunta definitiv la sportul. continuă pe Antena3

Ilie Nastase, despre interdictia de a mai participa la meciurile Romaniei: Daca nu am voie sa stau pe scaun, nu ma mai duc

Ilie Nastase 71 de ani), fost lider mondial, a declarat, conform BBC, ca, in cazul in care va primi o suspendare drastica din partea Federatiei Internationale de Tenis ITF), pentru comentariile facute la adresa copilului nenascut al Serenei Williams, va renunta definitiv la sportul alb.

Mihai Stoica matura pe jos cu cei care-l critica pe Ilie Nastase: Vreau sa imi exprim respectul si sustinerea fata de el, cand activistii de Facebook il ataca!

Nu toata lumea este impotriva lui Ilie Nastase. Legendarul tenismen, care va implini 71 de ani in iulie, este aparat si de directorul sportiv al echipei FCSB, Mihai Stoica.

Mi-a recunoscut ca m-a inselat cu doua femei. Despre prima am aflat cu doua zile inainte de nunta. Este cantareata de opera, cunoscuta. Brigitte Sfat DA TOT DIN CASA!!! Vedeta il pune pe Ilie Nastase la zid

Relatia dintre Brigitte Sfat si Ilie Nastase este mai rece ca oricand. Zilele trecute au aparut imagini in care fostul sportiv isi brusca nevasta in aeroport. Aceasta si-a luat inima ic.

Pata lasata de Ilie Nastase e de neaparat. Un MARE sportiv, dezamagit de comportamentul fostului tenismen

Desi Ilie Nastase si-a cerut scuze in urma reactiei nepotrivite pe care a avut-o la meciul de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie, atunci cand le-a adus cuvinte jignitoare adversarelor,.

Ilie Nastase, gest socant pe aeroport. Fostul tenismen a tras-o de par pe Brigitte (FOTO)

Ilie Nastase si Brigitte au plecat impreuna cu avionul in Franta. inainte sa se imbarce, cei doi sotiau avut un conflict in vazul tuturor celorlalti pasageri. Fostul.

Lewis Hamilton i-a luat apararea Serenei Wiliams in scandalul cu Ilie Nastase: Cred ca este formidabila. Ma inspira (FOTO)

Lewis Hamilton, triplu campion mondial de Formula 1, a avut si el o reactie in urma scandalului iscat de Ilie Nastase. Fostul tenismen a facut un comentariu rasist la adresa Serenei Williams, aflata pe locul.

Ilie Nastase a cerut scuze pentru comportamentul sau, dar a sustinut ca s-a exagerat din toate partile

Ilie Nastase a postat pe Facebook un mesaj in care a cerut scuze pentru comportamentul pe care l-a avut la intalnirea de Fed Cup de la Mamaia si a mentionat ca o stimeaza pe Serena Williams.

Ilie Nastase i-a cerut scuze Serenei Williams, dupa o saptamana de la scandalul iscat la Fed Cup: Reactia mea a fost spontana

Fostul tenismen Ilie Nastase i-a cerut, vineri, scuze Serenei Williams, dupa un comentariu controversat la adresa copilului ei, scrie Agerpres. Pe de alta parte, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei a acuzat-o, din nou, pe jucatoarea britanica Johanna Konta ca nu avea dreptul sa discute cu arbitrul de scaun, dupa ce, in timpul competitiei, a facut-o sa planga.

Dupa aproape o saptamana, Ilie Nastase isi cere scuze, dar crede ca subiectul a fost exagerat de presa

Ilie Nastase si-a cerut scuze, intr-un mesaj postat in romana si in engleza, pe contul oficial de Facebook, dupa seria de declaratii sexiste si rasiste incepute in week-end-ul trecut, dar considera in continuare ca subiectul a fost exagerat de presa.

Ion Tiriac, despre incidentele de la Mamaia: Arbitrii l-au scos pe Ilie Nastase din tribuna fara niciun drept

Ion Tiriac a comentat incidentele care au marcat intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, desfasurata saptamana trecuta la Mamaia. Fost partener al lui Ilie Nastase in echipa de Cupa Davis a Romaniei, Tiriac este de parere ca decizia de a-l descalifica pe Nastase poate fi explicata pana la un punct, insa eliminarea din tribuna nu intra in atributiile arbitrilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )