Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ilie Nastase si sfatul pentru Simona Halep: Sa se concentreze mai mult pe turneele de Grand Slam

Hotnews Hotnews,
 Ilie Nastase si sfatul pentru Simona Halep: Sa se concentreze mai mult pe turneele de Grand Slam

Fost lider mondial, Ilie Nastase a discutat despre situatia in care se gaseste tenisul romanesc, acesta fiind de parere, printre altele, ca Simona Halep ar trebui sa se concentreze mai mult pe turneele de Grand Slam. continuă pe Hotnews

Veste buna pentru Simona Halep. Are sansa sa le ia fata surorilor Williams

Finala WTA Fan Favorite Award din 2010 este pe cale de a fi decisa, iar deceniul a vazut aceasta onoare dominata in special de doi jucatori. Veste buna pentru Simona Halep Fostul nr. 2 mondial Agnieszka Radwanska a primit un val de sustinere uimitor cu sase titluri preferate ale fanilor WTA, o serie care a ajuns .

La ce capitol sta Simona Halep cel mai bine din circuitul WTA si care este asemanarea cu Kim Clijsters

Daniela Hantuchova 36 de ani) a spus adio tenisului acum doua sezoane, iar intre timp a devenit analist Amazon Prime UK TV. Slovaca a discutat despre jocul Simonei Halep: unde sta cel mai bine, ce ar putea imbunatati si care este asemanarea cu Kim Clijsters.

Adevarul despre divortul Ioanei Simion de Ilie Nastase. Bruneta a venit la TV si a facut anuntul oficial

Ilie Nastase a avut parte numai de povesti de iubire intortocheate. Cu toate astea, pana acum a reusit sa iubeasca si sa se desparta cu aceeasi pasiune. Care este adevarul despre divortul mult zvonit dintre fostul sportiv si actuala sotie? Adevarul despre divortul Ioanei Simion de Ilie Nastase in ajunul sarbatorilor, Ilie Nastase si actuala .

Ioana si Ilie Nastase planuiesc din nou nunta. Cand va avea loc si ce rochie va purta mireasa

Ilie Nastase a avut parte numai de povesti de iubire intortocheate. Cu toate astea, pana acum a reusit sa iubeasca si sa se desparta cu aceeasi pasiune. Asa este si in cazul Ioanei, cea de-a cincea sotie a fostului tenisman. Ioana si Ilie Nastase planuiesc din nou nunta Daca, cu ceva vreme in urma, va .

Ilie Nastase ii cere scuze presedintelui Iohannis: A fost o greseala Acum o saptamana, Nasty era infuriat la culme de retragerea distinctiei: E un mut care nu spune nimic

Fostul mare tenismen Ilie Nastase si-a cerut scuze public presedintelui Klaus Iohannis pentru iesirea avuta la adresa acestuia in urma cu o saptamana.

Ilie Nastase ii cere scuze presedintelui Iohannis: A fost o greseala Acum o saptamana, Nasty era infuriat la culme de retragerea distinctiei: E un mut care nu spune nimic

Fostul mare tenismen Ilie Nastase si-a cerut scuze public presedintelui Klaus Iohannis pentru iesirea avuta la adresa acestuia in urma cu o saptamana.

Simona Halep si explicatia pentru despartirea de Daniel Dobre: Nu mai percepeam foarte bine sfaturile lui

La sfarsitul lunii noiembrie, Simona Halep a anuntat despartirea de Daniel Dobre, cel care i-a fost alaturi in anul 2019. Campioana de la Wimbledon a explicat care a fost motivul pentru care a incetat colaborarea cu antrenorul roman. Nu mai percepeam foarte bine sfaturile lui, nici el nu mai stia cum sa ma abordeze, a spus Halep.

Simona HALEP, dezvaluiri BOMBA despre relatia cu antrenorul Daniel Dobre

Simona Halep a dezvaluit adevaratul motiv pentru care nu mai lucreaza cuantrenorul Daniel Dobre. Darren si-a dorit mult sa continue cu Daniel Dobre, dar la un moment dat ajunsesem sa simt nevoia.

VIDEO Simona Halep si Patricia Tig, in finala sondajului pentru cea mai frumoasa lovitura a lui 2019

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Patricia Tig se afla printre finalistele sondajului pentru cea mai frumoasa lovitura a anului 2019 in circuitul profesionist de tenis, realizata pe site-ul WTA, alaturi de poloneza Iga Swiatek si de ucraineanca Elian Svitolina.

Simona Halep si Patricia Tig, in finala pentru lovitura anului in WTA

Despartite de 109 pozitii in clasamentul mondial, Simona Halep 28 ani, 4 WTA) si Patricia Tig 25 ani, 113 WTA) se lupta in finala anchetei WTA care va desemna cea mai frumoasa lovitura a sezonului 2019 in tenisul feminin.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )