Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ilie Sarbu, despre realizarea celui mai mare drapel din lume: Este un record care ne onoreaza

Antena3 Antena3,
Ilie Sarbu, despre realizarea celui mai mare drapel din lume: Este un record care ne onoreaza

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a felicitat Antena 3 pentru initiativa pe care a avut-o, aducand Romania in Cartea Recordurilor cu cel mai mare steag din lume. Cand e vorba de tricolor, recordul) isi . continuă pe Antena3

Premierul Ponta, la ridicarea celui mai mare drapel din lume: Felicitari, Antena 3! Sa ai un record mondial e un lucru special

Premierul Victor Ponta a spus luni, dupa ce Romania a intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai mare drapel din tara, ca este un record mondila este un lucru special, cu atat mai mult cu cat acesta se bazeaza.

Recordul stabilit astazi de Antena 3, cel mai mare drapel din lume, in presa internationala

Recordul stabilit astazi de Antena 3 pe aerodromul de la Clinceni - desfasurarea celui mai mare drapel din lume - a facut inconjurul lumii. Toate posturile TV importante, ziarele, site-urile au anuntat.

Vicepremierul Dragnea, despre cel mai mare drapel din lume: Este un obiectiv care uneste Romania. Bravo, Antena 3!

Vicepremierul Liviu Dragnea a laudat, luni, Antena 3 pentru initiativa de a realiza cel mai mare drapel din lume cu care am reusit sa intram in Cartea Recordurilor. inca o data Antena 3 a venit cu o idee,.

Marea soprana Angela Gheorghiu interpreteaza imnul Romaniei, in ziua in care am intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai mare drapel din lume

Marea soprana Angela Gheorghiu a interpretat imnul de stat al Romaniei, in ziua in care am intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai mare drapel din lume, realizat de Antena 3. Intonarea imnului de stat al.

Familia Antena 3 si cel mai mare drapel din lume. Editie speciala Sinteza Zilei

O editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei, dedicata recordului obtinut astazi cu cel mai mare drapel national, are loc in aceasta seara pe Antena 3. Jurnalistii Antena 3 au comentat, cu lacrimi in.

Familia Antena 3 si cel mai mare drapel din lume. Eroii Romaniei, la Sinteza Zilei

O editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei, dedicata recordului obtinut astazi cu cel mai mare drapel national, a avut loc luni seara pe Antena 3. Jurnalistii Antena 3 au comentat, cu lacrimi in ochi,.

O batrana de 86 de ani a venit sa vada cel mai mare drapel din lume, realizat de Antena 3

O batrana de 86 de ani, fost instructor de zbor, a venit luni la aerodromul Clinceni, sa vada cel mai mare drapel din lume, realizat de Antena 3, cu care Romania a intrat in Cartea Recordurilor. Femeia, in.

Romania are cel mai mare drapel din lume! Antena 3, in GUINNESS WORLD RECORDS

Romania are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a inscris tricolorul gigant al Romaniei in GUINNESS WORLD RECORDS. intins pe aproape 80. 000 de metri patrati, tricolorul oferit romanilor de Antena 3 i-a.

Reprezentantul Guinness World Records a omologat oficial recordul mondial pentru cel mai mare drapel din lume

Romania are in mod oficial cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a inscris tricolorul Romaniei in Guinness World Records. Reprezentantul Guinness World Records prezent pe Aerodromul Clinceni a omologat noul.

Reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS a omologat oficial recordul mondial pentru cel mai mare drapel din lume

Romania are in mod oficial cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a inscris tricolorul Romaniei in GUINNESS WORLD RECORDS. Reprezentantul Guinness World Records, Jack Brockbank, prezent pe Aerodromul Clinceni, a o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )