Libnet.ro
UNICEF

23:00

IMAGINEA ZILEI: Cantona, Sir Alex Ferguson si Solskjaer, trei generatii, acelasi club - Manchester United

Hotnews Hotnews,
 IMAGINEA ZILEI: Cantona, Sir Alex Ferguson si Solskjaer, trei generatii, acelasi club - Manchester United

Manchester United a avut pe Parc des Princes doi sustinatori speciali. Eric Cantona si Sir Alex Ferguson, doua legende ale formatiei de pe Old Trafford, au sarbatorit la vestiare alaturi de Ole Gunnar Solskjaer, dupa ce United a invins-o pe PSG, scor 3-1, si a obtinut o calificare miraculoasa in sferturile Champions League. continuă pe Hotnews

Imaginea zilei: Istoria, buldozerul si tribuna a doua din Giulesti

De obicei, se spune ca lucrurile incep sa prinda contur. in ceea ce priveste Stadionul Giulesti, situatia se prezinta deocamdata) invers - vechiul stadion incepe sa dispara bucata cu bucata, iar imaginea zilei arata din plin acest lucru. Subiectul fotografiei este tribuna a doua de pe Valentin Stanescu, una care se transforma sub forta buldozerelor.

Imaginea zilei: Istoria, excavatorul si tribuna a doua din Giulesti

De obicei, se spune ca lucrurile incep sa prinda contur. in ceea ce priveste Stadionul Giulesti, situatia se prezinta deocamdata) invers - vechiul stadion incepe sa dispara bucata cu bucata, iar imaginea zilei arata din plin acest lucru. Subiectul fotografiei este tribuna a doua de pe Valentin Stanescu, una care se transforma sub forta excavatoarelor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )