Libnet.ro
UNICEF

01:05

IMAGINEA ZILEI de la Wimbledon. Alison Van Uytvanck si-a imbratisat iubita dupa victoria in fata lui Muguruza: A fost bine ca am spus ca sunt LESBIANA! (FOTO)

B1 B1,
IMAGINEA ZILEI de la Wimbledon. Alison Van Uytvanck si-a imbratisat iubita dupa victoria in fata lui Muguruza: A fost bine ca am spus ca sunt LESBIANA! (FOTO)

Belgianca Alison Van Uytvanck 24 de ani, locul 47 WTA) a sarbatorit victoria carierei, din meciul de joi de la Wimbledon castigat in fata spaniolei Garbine Muguruza, printr-un gest mai putin obisnuit. Imediat. continuă pe B1

Wimbledon: Continua eliminarile surprinzatoare - Garbine Muguruza (campioana en-titre) a parasit competitia n turul al doilea

Ziua a patra de la Wimbledon a adus o noua surpriza de proportii pe tabloul de simplu feminin, Garbine Mugurza detinatoarea trofeului) fiind eliminata din competitie de belgianca Alison Van Uytvanck 47 WTA), scor 5-7, 6-2, 6-1. Cap de serie numarul 3, Muguruza paraseste editia din acest an Wimbledon-ului inca din turul al doilea. Nici pentru Johanna Konta favorita 22) aventura de la All England Club nu a durat mai mult, britanica fiind invinsa de Dominika Cibulkova, scor 6-3, 6-4.

Wimbledon: Garbine Muguruza, campioana en titre, eliminata n turul doi

Garbine Muguruza, detinatoarea trofeului de la Wimbledon, a fost invinsa, joi, cu scorul de 5-7, 6-2, 6-1, de belgianca Alison Van Uytvanck, locul 47 WTA, in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, anunta News. ro.

CUTREMUR la Wimbledon! Detinatoarea trofeului a fost ELIMINATA! Ce se va intampla cu SIMONA HALEP...

Garbine Muguruza, locul 3 WTA, este ultimul nume mare eliminat de la Wimbledon. Iberica a parasit turneul joi, in turul II, invinsa de belgianca Alison van Uytvanck, locul 47 WTA, scor 7-5, 2-6, 1-6, dupa un meci.

Garbine Muguruza dupa eliminarea de la Wimbledon: A jucat cu adevarat stralucitor. Nivelul meu de joc nu a fost cel asteptat

Garbine Muguruza 3 WTA), detinatoarea trofeului de la Wimbledon, a spus adio competitiei din acest an inca din turul al doilea, fiind invinsa de belgianca Alison van Uytvanck 47 WTA), scor 7-5, 2-6, 1-6. Iberica a laudat evolutia adversarei sale si a precizat ca nivelul sau de joc nu a fost cel asteptat. A jucat cu adevarat stralucitor. Nivelul meu de joc nu a fost cel asteptat, ceea ce explica poate de ce a putut sa produca acest fel de tenis, a spus Muguruza.

O noua ELIMINARE SOC la Wimbledon! Castigatoarea de anul trecut a fost invinsa in turul II

O noua supriza de proportii la Wimbledon. Garbine Muguruza 3 WTA), detinatoarea trofeului, a fost trimisa acasa, joi, de belgianca Alison Van Uytvanck 47 WTA). Spaniola a fost invinsa in trei seturi, cu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )