Libnet.ro
UNICEF

21:30

Imagini apocaliptice cu dezastrul din Grecia! 74 de oameni au murit. Romanii din Atena, marturii din infern - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini apocaliptice cu dezastrul din Grecia! 74 de oameni au murit. Romanii din Atena, marturii din infern - VIDEO

Update:Incendiile care au devastat imprejurimile Atenei au provocat moartea a 74 de persoane, a anuntat marti purtatoarea de cuvant a pompierilor, Stavroula Maliri, revizuind in crestere precedentul bilant. continuă pe Antena3

Imagini apocaliptice cu dezastrul din Grecia! Romanii din Atena, marturii din infern - VIDEO

Vor fi trei zile de doliu national in republica elena, dupa catastrofa care a socat intreaga planeta. Bilantul oficial arata ca cel putin 60 de oameni, printre care si un bebelus de sase luni, au murit, in.

Ministerul Apararii si anunta disponibilitatea de a sprijini autoritatile din Grecia n cazul incendiilor devastatoare. Doua aeronave militare, pregatite sa decoleze n orice moment

Ministerul Apararii anunta ca, in urma discutiilor purtate de ministrul Mihai Fifor cu omologul sau elen pe marginea incendiilor devastatoare din Grecia, soldate cu zeci de morti, Armata romana are disponibilitatea de a interveni cu forte si mijloace, daca autoritatile de la Atena vor solicita sprijinul prin Mecanismul de protectie civila al UE. Potrivit MApN, doua aeronave configurate pentru incendii sunt pregatite sa decoleze, la ordin, catre Grecia.

Asa arata IADUL: Statiunile de vacanta din GRECIA s-au transformat in scrum! Incendiul catastrofal, surprins de la inaltime (FOTO,VIDEO)

Un pasager a surprins din avion dimensiuniledezastrului provocat de incendiul violent din Grecia care a cauzat decesul a cel putin 80 de persoane si ranirea a altor 200. Imaginile virale au fost.

Incendiu devastator din Grecia. MApN: Fortele Aeriene Romane sunt pregatite cu aeronave pentru a interveni

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a discutat cu omologul elen privind incendiile din Grecia, pentru a-l asigura pe cel din urma de sprijin, daca acesta va fi solicitat. MApN precizeaza ca Fortele Aeriene.

Marturii cutremuratoate din infernul din Grecia. Jurnalist roman: Sunt persoane in stare foarte grava, cu arsuri pe tot corpul. Situatia este critica (VIDEO)

Bilantul incendiilor devastatoare din Grecia devine tot mai dramatic. Incendiile de vegetatie izbucnite in apropiere de Atena se extind rapid si nimicesc totul in calea lor. 74 de persoane au murit, iar 187 au fost.

VIDEO FOTO LIVETEXTIncendii devastatoare lnga Atena: Cel putin 60 de oameni au murit, peste 170 sunt raniti / Ministrul grec de interne:Un dezastru de dimensiuni biblice / MAE: Nu au fost primite pna acum solicitari de asistenta consulara

Cel putin 60 de persoane au murit si peste 170 sunt ranite dupa ce doua incendii de padure au scapat de sub control in apropierea Atenei. Autoritatile au cerut luni oamenilor sa-si paraseasca locuintele dupa ce vantul puternic a intetit cele mai grave incendii din ultimul deceniu. Acestea au avut loc in doua zone din apropierea capitalei grecesti, distrugand numeroase proprietati si obligand autoritatile sa inchida principala autostrada ce merge spre vest, spre Corint. 36 Imaginile aeriene arata amploarea dezastrului video in articol)13. 33 Ministrul grec de interne a spus ca incendiile sunt o tragedie nationala si un dezastru de dimensiuni biblice13. 10 Potrivit ultimelor informatii, peste 60 de oameni au decedat. Numarul mortilor creste. Deja a depasit 60, a spus primarul din Rafina, Evangelos Bournous. 25Marturii din infernul din Grecia. Un salvator a vazut ceva socant: 26 de persoane au murit imbratisate pe camp, la 30 metri de plaja. Acesti oameni si copii lor nu s-au salvat la timp11. 38 Grecia va primi ajutor dupa ce a invocat acordul de protectie civila. O aeronava militara aduce 60 de pompieri din Cipru, iar Spania a trimis doua avioane de stins incendii.

Imagini apocaliptice surprinse in Mamaia! Nu am mai vazut asa ceva. E prapad!

Imagini incredibile au fost surprinse pe o plaja din Mamaia, acolo unde natura s-a dezlantuit si a facut prapad. Pe fondul acestor cateva zile de vreme extrem de instabila, o furtuna a dat nastere unor.

MAE, anunt de ULTIMA ORA despre INCENDIILE devastatoare din Grecia: Nu au fost inregistrate solicitari de asistenta

Ambasada Romaniei la Atena are in atentie evenimentele legate de incendiile produse in Grecia si incearca sa afle daca sunt romani printre persoanele afectate, pana in prezent nefiind inregistrate.

Reactia MAE, cu privire la incediile din Grecia: Reprezentantii misiunii diplomatice au intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale

Ambasada Romaniei la Atena are in atentie evenimentele legate de incendiile produse in Grecia si incearca sa afle daca sunt romani printre persoanele afectate, pana in prezent nefiind inregistrate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )