Libnet.ro
UNICEF

11:00

Imagini cumplite cu un braconier care a ajutat mai multi caini sa sfasie o caprioara. Barbatul e cautat peste tot de politisti

Antena3 Antena3,
Imagini cumplite cu un braconier care a ajutat mai multi caini sa sfasie o caprioara. Barbatul e cautat peste tot de politisti

Un braconier a atras numeroase critici pentru gestul sau infiorator. Barbatul din judetul Arges e filmat cum tine un pui de caprioara, iar apoi asmute mai multi caini sa il sfasie. La final,. continuă pe Antena3

VIDEO Imagini cumplite. Braconier filmat chinuind o caprioara capturata cu ajutorul cainilor

Un tanar de aproximativ 30 de ani este cautat de Politie dupa ce a fost filmat in timp ce chinuie o caprioara prinsa cu ajutorul cainilor.

Tudorel Toader, despre candidaturile la sefia DIICOT: Asteptam mai multi candidati / Horodniceanu si Banila vor sustine interviurile pe 11 mai

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris, marti, pe Facebookca astepta sa se inscrie mai multi candidati in cursa pentru sefia DIICOT. Procurorii Daniel Horodniceanu si Felix Banila vor sustine interviurile pentru functie pe 11 mai.

Clipe de panica pe Calea Victoriei! Mai multi stalpi de iluminat, la un pas sa se prabuseasca peste masini - (FOTO+VIDEO)

Clipe de panica in urma cu cateva ore pe Calea Victoriei! Din cauza vantului puternic, mai multi stalpi de iluminat au fost la un pas sa se prabuseasca peste masini. O masina de pompieri s-a deplasat.

Atentat terorist. Mai multi morti

Un atentat la resedinta sefului politiei din Kandahar, in sudul Afganistanului, s-a soldat sambata cu cinci morti, dintre care trei teroristi, relateaza DPA. Atacul a inceput prin detonarea unui.

Un elev roman, batut cu bestialitate de mai multi colegi de clasa in Manchester . Declaratiile socante ale tatalui

Un elev roman, in varsta de 15 ani, a fost batut rau de sapte elevi de clasa, in Manchester. Tatal adolescentului face referire la un atac rasist. Incidentul a avut loc pe data de 3 mai in parcul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )